Cum lucrăm


Primul contact

Alege promoţionalele care să te reprezinte cântărind, analizând și discutând cu profesioniştii din domeniu astfel încât să maximizezi rezultatele obținute. Pe acest principiu privim noi procesul de selecţie şi de producţie a obiectelor promoţionale, pentru că ştim cât de importantă este imaginea clienţilor noştri şi pentru că vrem să răspundem exact nevoilor acestora. Suntem permanent la curent cu tendinţele din domeniu, suntem în măsură să conducem proiectele din zona de clasic, convenţional în zona de inovaţie şi inspiraţie.

Prin primul contact ne aduci în mijlocul ideilor tale şi ne prezinţi cam ce îţi doreşti, ce buget ai, cât de repede ai nevoie de soluţiile noastre. Cu această ocazie îţi punem la dispoziţie şi un set de cataloage ca să te inspire pe viitor. Vrem să ne asigurăm că ai tot timpul la îndemană idei interesante și că ești la curent cu produsele noastre.

 cum lucram

 

Soluţii

Echipa noastră deja ştie din cele câteva fraze scrise de tine cam ce ţi se potriveşte şi verifică în timp real disponibilitatea produselor, încadrarea lor în bugetul tău şi variantele de personalizare care să consolideze imaginea brandului tău. Având la îndemână o parte din variante, te invităm  să participi şi tu la selectarea obiectelor ofertate.

Punem cap la cap cea mai bună ofertă a pieţei, căutând variante noi, inovative, de a pune brandul tău în valoare. Din această ofertă extragi toate informaţiile necesare efectuării unei selecţii preliminare.

În funcţie de feedback-ul şi de selecţia ta noi îţi punem la dispoziţie mostre fizice ale produselor alese astfel încât să vezi exact calitatea acestora, compatibilitatea lor cu brandul tău şi să le testezi eficienţa. Comanda finală pentru produse se plasează în urma verificărilor şi a confirmării stocurilor la furnizori alături de termenul de livrare aproximativ.

 cum lucram

 

 

Proiectul tău prinde viaţă

În acest punct deja începem să discutăm despre imprimare, facem machete şi simulări astfel încât să fim gata pregătiţi pentru producţie atunci când vin obiectele comandate. Mostra imprimării ajunge la tine în format fizic sau pe e-mail, astfel încât să poţi testa din nou specificaţiile ofertate şi să ai oportunitatea de a modifica dimensiuni, culori, în funcţie de impresia pe care aceasta ţi-o face.

În momentul în care avem aprobarea ta pentru imprimare, lucrarea intră în producţie şi îţi este livrată exact aşa cum ţi-o doreşti.

Modul de lucru organizat care ne caracterizează facilitează comunicarea cu clientul şi ne ajută să venim tot timpul în întâmpinarea nevoilor acestuia. Cu noi nu o să ai surprize în privinţa calităţii, a livrării produselor sau a profesionalismului şi seriozităţii cu care tratăm proiectul tău.

cum lucram