Despre noi


despre noi

 

Cu peste 17 ani experiență pe piața obiectelor promoționale din Romania și Europa, Lexonn este un distribuitor de încredere pentru multe branduri de renume local și internațional. Știm exact cum să punem brandurile în valoare prin calitatea produselor oferite, lucrând eficient cu departamentele de marketing și PR pentru a găsi soluții personalizate. Avem un istoric bogat de colaborare și cu agențiile de publicitate, astfel facilitând ofertarea și achiziția de promoționale pentru companiile care externalizează aceste procese.

 

 

Promotionale

 

Produse promoționale:

– Textile personalizate: jachete, fleece-uri, t-shirt, polo, șepci și pălării – Penduick, B&C, Sols, Steadman, Kariban, Gildan etc.

–  Giveaways personalizate: pixuri, brelocuri, notes-uri, obiecte anti-stres, lanyard-uri, diverse obiecte de birou etc.

Obiecte promoționale pentru buget mediu: obiecte de scris premium, stick-uri USB, ceasuri, termometre, rame foto, umbrele, power bank-uri și alte gadget-uri.

Cadouri corporate: obiecte din piele, eșarfe din matase și alte cadouri pentru parteneri și colaboratori: Balmain, Alessandro Venanzi, ARCO, Philippi, Balenciaga, Gattinoni, Renato Balaestra, Cerutti, Nina Ricci etc.

Obiecte custom made: USB-uri, powerbank-uri forme personalizate, tricouri policromie 100%, ghiozdane cu design special, pixuri clips formă specială etc.

 

Servicii complete de ambalare și depozitare:

Echipa noastră sprijină eficient clienții prin proceduri specifice, verificate în timp, care asigură o bună derulare a campaniilor de la ofertarea produselor până la livrarea integrală a comenzilor:

– Livrare rapidă cu posibilitatea de ambalare individuală;
– Comunicare online între client şi depozit, cu procese structurate care facilitează procesul de livrare a coletelor;
– Procesare online a comenzilor, posibilitate de plasare online, urmărire a inventarului și a coletelor în timpul deplasărilor;
– Organizare eficientă, reducerea spațiului neutilizat și a costurilor de transport;
– Posibilitate de a verifica stocurile online;
– Asigurare pentru bunuri în perioada depozitării.