Go green cu produse promotionale ! 2


Healthy Mug Peppermint

Healthy Mug Peppermint – sera de acasă

 

 

Într-o lume care face eforturi de reînnoire pe toate planurile, în care resursele se diminuează vizibil și costurile cresc, responsabilitățile companiilor sunt legate în măsură din ce în ce mai mare de obiective sociale și politici de mediu sustenabile.

Spirala “eco-this, bio-that, recycle, reuse, go green” poate fi apăsătoare de la nivel de companie până la nivel personal, însă pașii mici dar siguri sunt certitudinea conștientizării că întreaga industrie trebuie să se reinventeze nu de dragul unui trend ci ca o necesitate vitală: produse sustenabile, mod de viață sustenabil, o cât mai mică amprenta asupra mediului înconjurător.

Termeni ca CSR (Corporate Social Responsibility) și Sustainability sunt integrați nu doar ca formă ci și ca fond în strategiile de dezvoltare ale companiilor, cu reflectare directă în produse. În ultimii ani, industria produselor promoționale acordă din ce în ce mai mare importanță acestor teme.

 

Retap Watter Bottle

Retap Water Bottle – produs reutilizabil din sticlă borosilicată termorezistentă și antișoc, capac BPA free

 

Ce beneficii economice au companiile în urma implementării unor astfel de politici de mediu? Multiple, atât directe, în interiorul companiei, cât și prin percepția externă favorabilă asupra brandului. Vă invităm să urmăriți detalierea ambelor aspecte în următoarele articole ale seriei pe care ne-am propus să o dedicăm acestui subiect.

Toate aceste articole sunt ilustrate cu produse promoționale personalizabile care susțin prin ele însele ideea de protejare a mediului înconjurător, fie prin materialele din care sunt realizate, fie prin procesul sustenabil de fabricație.

 

 

Ecofriendly microfiber towels

Eco-friendly microfiber towels


2 gânduri despre “Go green cu produse promotionale !

Comentariile sunt închise.