Salonul Nautic International Bucuresti - colectia Pen Duick


Picture2

 

Singura expoziție nautică indoor din România, Salonul Nautic Internațional București, a oferit și în 2017 vizitatorilor săi ocazia de a se întâlni cu companii din domeniile sporturilor nautice și cele conexe acestora.

Compania noastră, în calitatea de unic importator al colecției franceze de îmbrăcăminte și accesorii personalizabile Pen Duick, a participat la Salon încă de la prima sa ediție, desfășurată în 2009.

Povestea îndrăznețului navigator breton Éric Tabarly și povestea colecției ce a luat numele velierelor acestuia, alături de calitatea deosebită a pieselor vestimentare și a accesoriilor (genți, prosoape, șepci, eșarfe etc) ne-au transformat clienții în adevărați fani ai brandului Pen Duick.

 

colaj Tabarly Pen Duick

 

Anul acesta ne-am întâmpinat vizitatorii cu cele mai cunoscute și apreciate modele de jachete softshell, polar și impermeabile, tricouri Quick Dry, veste, îmbrăcăminte de lucru, prosoape microfibră și cămăși elegante, dar și cu noua colecție Black&Match, modele de jachete și veste de culoare neagră, din diverse materiale, la care se pot asorta fermoare în culoarea dorită.

 

Black and Match

 

Consultanții noștri au prezentat la stand noua colecție 2017, au oferit cataloage și au răspuns tuturor întrebărilor legate de modalitățile de personalizare a produselor Pen Duick.

 

Pen Duick PK776-PK777

 

 

Pen Duick Collection

 

 Dacă nu ați avut posibilitatea să ne vizitați la stand, contactați-ne. Vă stăm la dispoziție cu toate informațiile de care aveți nevoi!

 

Poze la standul de la Salonul Nautic Internațional București 2017:

 

salonul nautic