Tricouri tehnice: firma ta sustine sportul


tricouri tehnice pk141

 

Toți cei pasionați de sport au în garderobă la loc de cinste tricouri tehnice.

Ce sunt tricourile tehnice? Sunt tricouri realizate din materiale inteligente destinate activităților ce necesită caracteristici deosebite pentru menținerea și îmbunătățirea perfomantelor sportive.

Un tricou tehnic realizat din poliester Quick Dry precum cele din colecția Pen Duick este foarte ușor, lasă pielea să respire, preia transpirația și permite evaporarea rapidă a acesteia rămânând uscat în permanență.

 

tricouri tehnice

 

Tricourile, în general, se situează printre cele mai apreciate obiecte promoționale. Atunci când această apreciere se întâlnește cu pasiunea pentru sport, tricoul tehnic este o alegere potrivită ca produs promoțional personalizat cu mesajul brandului.

Tricourile tehnice pot avea croială dreaptă sau croială ”fitted” (pe talie), guler rotund sau polo. Gama de culori este largă, acoperind multiple preferințe, de la culori pastel la nuanțe închise sau fluorescente, uni sau în combinații de două culori contrastante. Personalizarea tricourilor tehnice se realizează prin serigrafie, tampografie sau broderie, cu păstrarea calităților materialului.

 

tricouri tehnice

 

 

Momentele în care o companie poate să se promoveze prin intermediul tricourilor tehnice sunt variate: sponsorizarea sau organizarea unui eveniment sportiv, oferirea de cadouri angajaților săi pentru încurajarea activităților sportive în timpul liber, giveaway pentru fanii brandului etc.

 

 

 

 Oricare ar fi ocazia, principiul afirmat prin acest gen de campanie cu tricouri tehnice promoționale este unul puternic și clar: sportul înseamnă sănătate, iar firma ta susține sportul!

 

Contactează-ne azi pentru a obține o ofertă personalizată atrăgătoare!