Valori


DESIGN

 

solar charger

 

Scopul nostru este de a găsi un echilibru perfect între simplitate și funcționalitate, de a propune și dezvolta produse cu un design aparte, care exprimă un stil inconfundabil .

Acestea dau fiecărui gadget un suflet propriu, transformându-l în purtătorul unui mesaj, într-un un magnet de inspirație care susține valorile brandului pe care îl promovează .

 

CALITATE

Calitate

 

Laboratorul de idei este fereastra noastră spre viitor, un amestec de creativitate și determinare de a prezenta în mod constant noi materiale și noi oportunități de personalizare . Facem în permanență un upgrade proceselor in-house pentru a atinge standarde de calitate ridicată și cele mai competitive prețuri .

 

CONȘTIENTIZAREA PROBLEMELOR DE MEDIU

Conștientizarea problemelor mediului

Propunem materiale promoționale de ultima generație, produse  care respectă mediul înconjurător . Folosim colecții care promovează inovațiile tehnologice pentru a reduce cantitatea de deșeuri și consumul de materiale, obținând obiecte promoționale care vor rezista în timp. Astfel se reduc deșeurile și putem proteja mediul înconjurător mizând pe longevitatea produselor noastre.