Obiecte promotionale din materiale antibacteriene

sau cu sterilizare UV-C incorporata

Pentru a veni in intampinarea necesitatilor de protectie si igiena ale clientilor vostri, industria produselor promotionale ofera brandurilor tehnologii rezervate in trecut mai mult domeniului medical: sterilizarea cu lumina UV-C sau materialele antibacteriene.

Materiale antibacteriene: substante cu proprietati antibacteriene certificate, pe baza de cupru sau ioni de argint, au fost utilizate ca aditivi in fabricarea unor produse promotionale.

In interiorul cutiei cu LED-uri de lumina UV-C poti steriliza o masca, telefonul, cheile sau castile in-ear. Pe langa utilizarea de baza in aceasta perioada, cutia ofera si  posibilitatea incarcarii telefonului. Incarcatorul wireless este incorporat in capac.

Sticla purificatoare din otel inoxidabil sterilizeaza lichidul pastrat in interior prin actiunea razelor UV-C emise din interiorul capacului.

Acceseaza link-urile din punctele semnalizate in poze pentru a citi detalii despre obiectele promotionale legate de protectie si igiena cele mai solicitate in aceasta perioada.

1

Pix Prodir realizat dintr-un material cu aditiv Biomaster, cu proprietati antibacteriene si antivirale certificate. Click aici pentru articolul nostru despre materiale antibacteriene intalnite la produsele promotionale.

1

Cutie personalizabila pentru sterilizarea cu lumina UV-C a obiectelor mici (chei, masca, ochelari, ceas, telefon, casti) si incarcator incarcator wireless incorporat in capac

2

Cutie personalizabila pentru sterilizarea cu lumina UV-C a obiectelor mici (chei, masca, ochelari, ceas, telefon, casti) si incarcator incarcator wireless incorporat in capac

3

Sticla personalizabila din otel inoxidabil, cu pereti dubli si sterilizator UV-C incorporat in capac

NOTEBOOK ANTIBACTERIAN: Coperta Pagini Imprimare cu compozitie antibacteriana