Produse de protectie Covid19 si produse de igiena personalizabile

Produsele promotionale personalizabile dedicate protectiei si igienei sunt extrem de solicitate in 2020. Le acordam aici un spatiu special pentru a va fi mereu la indemana ca inspiratie. Sunt doar o parte dintre propunerile noastre pentru categoria Protectie Covid19, dar puteti beneficia oricand de o oferta personalizata pentru proiectul vostru.

Stim ca parcurgeti momente aparte in companiile voastre. Lucrul de acasa timp indelungat, implementarea de sisteme de protectie la birou si utilizarea frecventa a materialelor dezinfectante au devenit ceva uzual.

Va propunem mai jos o serie de produse foarte utile pe care le puteti personaliza cu logo-ul brandului vostru. Ele vor avea un impact puternic asupra destinatarilor lor, (re)confirmand conexiunea  brandului cu clientii sai.

Masti de unica folosinta si reutilizabile, esarfe multifunctionale

ACCESORII PROTECTIE COVID-19, RECIPIENTE DEZINFECTANT SI MATERIALE EDUCATIVE

O intreaga gama de produse promotionale personalizate si-a facut aparitia in 2020. Acest lucru a fost determinat de nevoile nu atat de promovare cat de sustinere a clientilor de catre branduri. Cele mai castigate au fost brandurile care au inteles necesitatea apropierii de clienti si de angajati.

Acesoriilor si produselor destinate protectiei li s-au adaugat si materialele cu caracter educativ. Toate sustin parcurgerea cu bine cat mai rapid, impreuna, a acestei perioade dificile.

OBIECTE PROMOTIONALE PERSONALIZATE TRATATE ANTIBACTERIAN SAU CU LUMINA UV INCORPORATA

Urmatorul pas firesc a fost incorporarea in obiectele promotionale binecunoscute a unor proprietati sau componente din categoria Protectie Covid-19. Unele produse au capatat acoperiri cu ioni de argint sau de cupru, elemente chimice cu proprietati antibacteriene dovedite de secole. Altele au beneficiat de aportul designerilor care le-au incorporat sisteme de sterilizare cu lumina UV-C.

Citeste mai multe detalii in pagina noastra dedicata materialelor antibacteriene folosite in fabricarea produselor promotionale.