Produse de protectie Covid19 si produse de igiena personalizabile

Produsele promotionale personalizabile dedicate protectiei si igienei sunt extrem de solicitate in 2020. Le acordam aici un spatiu special pentru a va fi mereu la indemana ca inspiratie. Sunt doar o parte dintre propunerile noastre pentru categoria Protectie Covid19, dar puteti beneficia oricand de o oferta personalizata pentru proiectul vostru.

Stim ca parcurgeti momente aparte in companiile voastre. Lucrul de acasa timp indelungat, implementarea de sisteme de protectie la birou si utilizarea frecventa a materialelor dezinfectante au devenit ceva uzual.

Va propunem mai jos o serie de produse foarte utile pe care le puteti personaliza cu logo-ul brandului vostru. Ele vor avea un impact puternic asupra destinatarilor lor, (re)confirmand conexiunea  brandului cu clientii sai.

Masti de unica folosinta si reutilizabile, esarfe multifunctionale

ACCESORII PROTECTIE COVID19, RECIPIENTE DEZINFECTANT SI MATERIALE EDUCATIVE

O intreaga gama de produse promotionale personalizate si-a facut aparitia in 2020. Acest lucru a fost determinat de nevoile nu atat de promovare cat de sustinere a clientilor de catre branduri. Cele mai castigate au fost brandurile care au inteles necesitatea apropierii de clienti si de angajati.

Acesoriilor si produselor destinate protectiei li s-au adaugat si materialele cu caracter educativ. Toate sustin parcurgerea cu bine cat mai rapid, impreuna, a acestei perioade dificile.

Obiecte promotionale din materiale antibacteriene sau cu sterilizare UV-C incorporata

Pentru a veni in intampinarea necesitatilor de protectie si igiena ale clientilor vostri, industria produselor promotionale ofera brandurilor o tehnologii rezervate in trecut mai mult domeniului medical: sterilizarea cu lumina UV-C sau materialele antibacteriene.

Materiale antibacteriene: substante cu proprietati antibacteriene certificate, pe baza de cupru sau ioni de argint, au fost utilizate ca aditivi in fabricarea unor produse promotionale.

In interiorul cutiei cu LED-uri de lumina UV-C poti steriliza o masca, telefonul, cheile sau castile in-ear. Pe langa utilizarea de baza in aceasta perioada, cutia ofera si  posibilitatea incarcarii telefonului. Incarcatorul wireless este incorporat in capac.

Sticla purificatoare din otel inoxidabil sterilizeaza lichidul pastrat in interior prin actiunea razelor UV-C emise din interiorul capacului.

Acceseaza link-urile din punctele semnalizate in poze pentru a citi articole detaliate legate obiectele promotionale legate de protectie si igiena cele mai solicitate in aceasta perioada.

1

Pix Prodir realizat dintr-un material cu aditiv Biomaster, cu proprietati antibacteriene si antivirale certificate. Click aici pentru articolul nostru despre materiale antibacteriene intalnite la produsele promotionale.

1

Cutie personalizabila pentru sterilizarea cu lumina UV-C a obiectelor mici (chei, masca, ochelari, ceas, telefon, casti) si incarcator incarcator wireless incorporat in capac

2

Cutie personalizabila pentru sterilizarea cu lumina UV-C a obiectelor mici (chei, masca, ochelari, ceas, telefon, casti) si incarcator incarcator wireless incorporat in capac

3

Sticla personalizabila din otel inoxidabil, cu pereti dubli si sterilizator UV-C incorporat in capac