Ajuta-ti colegii si clientii sa fie cei mai buni – Kituri personalizate de obiecte promotionale

Noua mantra a provocatorului an 2020 (da, vorbim despre pandemie si despre Covid-19) pare sa fie ”lucreaza de acasa, fii sanatos, relaxeaza-te”.

O alaturare neobisnuita, asa ar fi fost cel putin pana la inceputul acestui an, deja uzuala acum cand ne apropiem de jumatatea lui 2020. Punctele de interes ale companiilor s-au schimbat, bugetele stabilite au fost date peste cap. Produsele promotionale personalizate vor sustine mereu nevoia de mentinere si de dezvoltare a fiecarei companii, mai ales acum!

Produsele promotionale personalizate sunt la dispozitia voastra

 

Brandurile pot si trebuie sa continue sa fie conectate cu angajatii si clientii lor, ajutandu-i să fie la maximul lor productiv in timp ce lucreaza de acasă si – mai ales – sa aiba grija de bunastarea lor fizica si mentala.

 

Următoarele kituri propuse de noi reunesc produse promotionale grupate sub mesaje speciale adaptate periaodei actuale.

Sfatul nostru =>

Aceste kituri pot fi livrate direct catre angajati sau catre clienti. Putem stabili impreuna un plan de livrare individuala.

1. #HomeOffice – lucreaza de acasa

 

2. #StayHealthy – fii sanatos

 

3. #Relax – relaxeaza-te

 

 

Combinatiile sunt desigur multe si pot fi realizate in functie de bugetul companiei, de specificul acesteia si de mesajul dorit. Kiturile prezentate mai sus sunt incorporate in cutii inscriptionate cu mesaje standard de sustinere si incurajare. Pentru brandul tau poti alege mesajul pe care il consideri cel mai potrivit.

Toate obiectele sunt personalizabile, asa ca oportunitatile de promovare si transmitere a sustinerii sunt multiplicate.

Oferirea unui pachet cu produse promotionale personalizate din partea brandului tau este un beneficiu pe care merita sa-l iei in considerare.

Contacteaza-ne pentru a descoperi cele mai adecvate propuneri pentru clientii si angajatii tai, care asteapta cu siguranta un semn de la compania ta.