Textile Personalizate

Fie ca sunt oferite in campanii de marketing, fie ca sunt achizitionate pentru angajati (workwear), textilele personalizate sustin valoarea unui brand. Fiind produse promotionale cu vizibilitate, au un impact pozitiv atat asupra destinatarilor acestora, cat si asupra celor din jurul lor.

Gama de produse textile personalizate poate cuprinde orice obiect sau piesa de imbracaminte realizate din materiale textile. Ne referim aici la tricouri, veste, camasi, jachete, polare, sepci, esarfe, manusi, banderole elastice, huse textile, genti si sacose, genti cosmetice etc. Varietatea extrem de mare a produselor ofera companiilor multiple posibilitati de promovare si aducere a brandului in centrul atentiei clientilor.

Din punctul de vedere al bugetului, in aceasta categorie de produse promotionale personalizate vom intalni atat giveaways cat si obiecte care pot fi denumite cadouri corporate.

Alegerea unor textile personalizate se face in functie de nivelul de buget alocat campaniei, de tipul acestei campanii si de categoria de destinatari finali ai acestor cadouri promotionale. Indiferent de alegerea facuta, produsele textile personalizate au fost si sunt in topul preferintelor consumatorilor in sondajele referitoare la obiectele promotionale primite.