Asigurarea calitatii

Indiferent de industria in care activam, unul dintre pilonii de baza ai business-ului este managementul calitatii. Asigurarea calitatii – parte componenta a acestuia – se refera la procesul de productie si la serviciile colaterale oferite. Totalitatea activitatilor planificate, implementate si demonstrate ca fiind necesare pentru asigurarea increderii in faptul ca o companie poate satisface cerintele referitoare la calitate reprezinta asigurarea calitatii.

Scopurile asigurarii calitatii

  • standarde de calitate la un nivel inalt si toate activitatile sunt peste nivelul fixat de calitatea specificata, in beneficiul clientilor
  • standarde de executie uniforme in cadrul compartimentelor, constante chiar in situatia schimbarilor de personal

Ai nevoie de produse promotionale personalizate pentru business-ul tau?
Cere o oferta si te vom ajuta cu preturi si consultanta in alegerea solutiei potrivite.

Asigurarea calitatii in industria produselor promotionale

Pe piata produselor promotionale exista o tendinta in crestere privind siguranta si conformitatea produselor. Vorbim de necesitatea certificarii din partea producatorilor si distribuitorilor de produse promotionale a indeplinirii unor standarde de calitate agreate international.

Cum realizam asigurarea calitatii

  • mentinerea unui nivel de calitate acceptat;
  • aderarea ferma de catre compania noastra la principiul fundamental al furnizarii consecvente a unor produse de calitate;
  • asumarea angajamentului privind respectarea principiilor de baza ale asigurarii calitatii si ale controlului calitatii.
  • asigurarea unei capacitatati ridicate de a executa comenzi ce implica produse si servicii conforme in mod consecvent cu anumite specificatii acceptate

Siguranta si calitatea produselor si serviciilor oferite

Companiile care desfasoara activitati de marketing ce includ produse promotionale solicita, in mod firesc, ca aceste produse sa fie sigure pe baza unor anumite standarde. Prin selectia si evaluarea continua a producatorilor si distribuitorilor de produse promotionale, urmarim indeplinirea acestor standarde.

Conformitatea produselor este esentiala in crearea si pastrarea unor bune relatii de business. De aceea, compania noastra depune eforturi crescute pentru realizarea controlului calitatii acestor produse.

Pentru transparenta intregului proces, punem la dispozitie la solicitarea clientilor mostre ale produselor sau certificate de conformitate de la producatori. Pentru asigurarea calitatii serviciilor oferite, verificam permanent calitatea lucrarilor de personalizare realizate si confomitatea acestora cu specificatiile clientilor.

Ai nevoie de produse promotionale personalizate pentru business-ul tau?
Cere o oferta si te vom ajuta cu preturi si consultanta in alegerea solutiei potrivite.