Desi unui con cu inghetata pare sa nu-i mai lipseasca nimic altceva ca sa fie imbietor si savurat pana la ultima firimitura, ce-l va face cu adevarat special intr-un eveniment corporate este decorarea cu napolitane personalizate. Daca iti doresti un moment dulce instagramabil, pregateste-ti logo-ul si sloganul si imprima-le pe foi de napolitana, pe tablete de ciocolata sau pe cutiile de mints oferite colegilor si clientilor companiei tale.

Napolitane personalizate

Daca dulciurile promotionale nu mai sunt demult o noutate, suntem siguri ca va fi distractiv sa va promovati cu ajutorul discurilor de napolitane personalizate. Napolitanele promotionale sunt perfecte pentru a fi folosite cu inghetata, frappe, milkshake sau alte deserturi cu crema sau frisca. Imprimarea logo-urilor full colour se realizeaza cu cerneluri naturale comestibile si tehnologie de imprimare de ultima ora.

Ciocolata cu logo

Paleta de oferte in privinta ciocolatei personalizate este foarte bogata:

  • cutii cu praline si trufe
  • tablete de ciocolata de 1 patrat sau de dimensiuni medii si mari
  • acadele de ciocolata
  • globuri sau cuburi de ciocolata pentru ciocolata calda

Se pot alege de la tipul de ciocolata, adaosurile de nuci sau fructe caramelizate, forma desertului si tipul de ambalaj, pana la ideea de promovare de genul custom shape sau fortune tablet, cu mesaje in interiorul ambalajului.

tipuri de ciocolata

Alte dulciuri promotionale

Alegerea unor dulciuri personalizate a reprezentat mereu un element important in succesul unui eveniment. Pe langa napolitane si ciocolata, biscuitii personalizati au fost deseori solicitati in proiectele clientilor nostri.

Nu e necesar un eveniment anume ca sa descoperi avantajele dulciurilor promotionale. Iti putem oferi si varianta bomboanelor personalizate, cu ambalaje atragatoare imprimate cu logo-ul tau. La fel de apreciate au fost si pachetele de snacks de la birou sau cutiile metalice cu refreshment mints.

Iata cateva sugestii ca sa poti decide care sunt cele mai potrivite pentru promovarea companiei tale:

Dulciuri promotionale fara zahar? Desigur!

Cererea de sortimente de dulciuri personalizate fara zahar a migrat de pe rafturile supermarketurilor in industria de produse promotionale.

Tot ceea ce aveti de facut este ca mesajul prin care ne solicitati o oferta de dulciuri sa contina aceasta mentiune importanta, pentru a face o selectie potrivita.

N-am uitat de dulciurile personalizate pentru momentele de sarbatoare in care primul gand ne duce la o bucatica de ciocolata sau la cativa biscuiti fragezi si aromati, foarte apreciate de toti clientii nostri.

Contacteaza-ne in pagina de Contact sau direct pe e-mail la office at lexonn.ro si vei primi o oferta dedicata in cel mai scurt timp posibil.