Materiale antibacteriene pentru produse promotionale personalizabile

O categorie aparte de produse personalizabile o reprezinta obiectele promotionale realizate integral sau partial din materiale cu proprietati antibacteriene. In 2020 devenit evidenta necesitatea includerii unor astfel de materiale in colectiile de produse promotionale. Proprietatile antibacteriene sunt asigurate de aditivi sau tratamente speciale aplicate diverselor materiale componente.

Produse promotionale din materiale cu proprietati antibacteriene certificate

Industria produselor promotionale a reactionat rapid la noile schimbari din piata, ca nevoia crescuta de produse care ofera protectie antibacteriana si/sau antivirala, in contextul Covid19 al acestui an.

Calitatile antibacteriene ale suprafetelor sunt date fie de aditivi cu nanoparticule de argint, fie de catre tratamente cu solutii speciale antibacteriene. Aditivii si tratamentele prezentate mai jos sunt produse de catre companii renumite in domeniu si sunt certificate de catre institutii specializate. Ne puteti contacta pentru detalii suplimentare referitoare la fiecare produs in parte.

1. Masca personalizabila din material tratat cu ViralOff®

2
3
4
5
1

Stratul superior este tratat cu ViralOff®, un tratament special pentru materiale textile. Click aici pentru a citi mai multe despre aceasta tehnologie cu efect virucid.

2

Filtru interior Hyproof Nanofibre, testat in laborator.

3

Masca protectie personalizabila, disponibila in 3 culori: negru, bleumarin, gri deschis.

4

Suport pentru masca, personalizabil cu logo.

5

Cutie-set incluzand 1 masca tratata ViralOff, 5 filtre reutilizabile de rezerva si 1 suport pentru masca.

Stratul extern din poliester este tratat cu ViralOff®, o tehnologie care inlatura 99% din incarcatura virala in 2 ore.
Stratul interior contine un filtru Hyproof® Nanofibre testat in laborator. Acest filtru are o eficienta de 95%.
Designul este modern, cu structura 3D modelata pe barbie si croiala speciala pentru respiratie usoara.

2. Obiecte din materiale cu aditiv antibacterian Biomaster®

1

Prodir ofera varianta antibacteriana pentru toate modelele sale de pixuri.

Acest aditiv de renume mondial, testat conform ISO 22196, inhiba  cu pana la 99,99% cresterea bacteriilor pe intreaga durata de viata a produsului.

Biomaster se bazeaza pe utilizarea ionilor de argint, o tehnologie cunoscuta si utilizata de secole – fara efecte daunatoare asupra corpului uman.

Biomaster este usor de incorporat in diverse materiale: plastic, textile, vopsea, hartie etc. De aici rezulta si gama larga de obiecte promotionale cu supliment de protectie pe care o puteti oferi clientilor si partenerilor vostri.

1

Click aici pentru a citi mai multe despre tehnologia Biomaster de protectie antibacteriana

3. Obiecte cu acoperire testata anti-Covid19 MetalSkin®

Pandemia virala a acestui an a determinat multe centre de cercetare din lume sa analizeze materiale si substante cu proprietati antibacteriene si virucide.

Printre ele, tehnologia deja cunoscuta MetalSkin® a fost testata anti-Covid19 de catre Centrul National Francez pentru Cercetare Stiintifica CRNS.

MetalSkin® este o tehnologie conforma si cu normele franceze AFNOR NFS90-700 de evaluare a suprafetelor cu proprietati biocide.

Tehnologia MetalSkin® se bazeaza pe proprietatile antibacteriene binecunoscute ale cuprului.

Produsele legate de IT sunt foarte utilizate si – prin urmare – printre cele mai expuse contaminarii, mai ales daca nu sunt curatate foarte des. Acoperirea cu MetalSkin ofera o protectie suplimentara utilizatorilor lor. Personalizarea cu logo a produselor nu afecteaza proprietatile antibacteriene si virucide ale suprafetelor.

1

Click aici pentru mai multe detalii despre tehnologia MetalSkin.