bratari festival

organizezi / sponsorizezi un festival, un concert sau un alt  eveniment outdoor?

Este vremea potrivita pentru evenimente outdoor. Veti crea cu siguranta un moment-surpriza participantilor daca le veti oferi produse promotionale pentru festival sau concert. Personalizati-le cu logo-ul vostru, cu logo-ul evenimentului sau cu un mesaj adecvat evenimentului si participantii la eveniment vor fi incantati!

Din multitudinea de produse promotionale personalizate potrivite pentru astfel de ocazii, am realizat mai jos o selectie pentru inspiratie. Produsele se incadreaza in bugete variate, de regula la un nivel mic pe bucata, avand in vedere numarul mare de participanti la astfel de evenimente.

Ne-am gandit, de asemenea, la multitudinea de situatii in care obiectele oferite pot fi atat distractive, cat si utile momentului (sau chiar dupa eveniment). Desigur, sa indeplineasca si conditia de a fi acceptate la un eveniment outdoor (umbrelele, de exemplu, sunt interzise la concerte). Le puteti oferi participantilor gadgeturi, obiecte atractive, jocuri pe care le pot folosi pe loc sau la alte festivaluri precum Electric Castle – aflat in plina desfasurare in aceste zile.

Ramane sa decideti care dintre ele sunt cele mai potrivite produse promotionale pentru festival, concert sau alt eveniment outdoor organizat de voi.

Produse promotionale pentru festival concert evenimente outdoor