Mouse si mousepad personalizat

O modalitate eficienta de a conferi vizibilitate brandului tau este imprimarea logo-ului pe un mouse personalizat. Impreuna cu acesta, poti oferi si un mouse pad personalizat, cu suprafata suficient de generoasa pentru branding.

Foarte multa lume utilizeaza un computer sau un laptop timp de multe ore in fiecare zi. Prin personalizarea unui mouse sau a unui mouse pad, logo-ul companiei tale va fi expus vizibil in mod regulat.

Un mouse personalizat sau mouse pad-urile promotionale sunt perfecte pentru orice tip de business. Companiile de toate dimensiunile, universități, școli, orice afacere care utilizează computer poate personalize astfel de obiecte. Indiferent dacă se afla la serviciu sau la domiciliu, clienții își vor aminti cat de valoros este brandul companiei tale.

Ai nevoie de mouse si mousepad personalizat pentru business-ul tau?
Cere o oferta si te vom ajuta cu preturi, modele si consultanta in alegerea solutiei potrivite.

Mouse personalizat – cum il alegem?

Functionalitatea unui mouse este prima trasatura caracteristica de care trebuie sa tii cont. Nu vor conta design-ul sau culoarea daca nu functioneaza corect. Din contra, iti poate aduce un deserviciu. Asigura-te ca achizitionezi obiecte de calitate.

Odata cu evolutia tehnologica, producatorii de obiecte promotionale au tinut cont in mod special de calitatea produselor. Asa cum vei putea citi si in articolul nostru dedicat, unul din trendurile anului 2019 este producerea obiectelor promotionale la calitatea regasita in retail. Asadar, poti gasi produse promotionale de foarte buna calitate, personalizabile.

Fiind un obiect legat de tehnologie, un mouse personalizat va fi cu atat mai atractiv cu cat va avea un design spectaculos. Pe piata de produse promotionale exista destule modele demne sa-ti atraga atentia, pentru orice nivel de buget. Sa nu uitam ca design-urile sunt mereu imbunatatite, datorita tendintei de a avea obiecte cat mai ergonomice, Fii, asadar, mereu la curent cu noutatile din domeniu.

Companiile isi doresc mereu sa-si surprinda placut clientii si colaboratorii, de aceea unul dintre cele mai solicitate modele este cel de mouse wireless personalizat. Aici trebuie sa alegi un model cu finisaj ridicat, in special la unitatea USB care faciliteaza functia de wireless. Aceste unitati sunt standardizate, realizate pentru a putea functiona in porturi USB tip 2 sau 3.

Personalizarea se poate face prin tampografie, 1 sau 2 culori, restrictie data de suprafata mica disponibila. Alta varianta noua de personalizare este realizarea unui logo luminos, ce creeaza un efect special.

Indiferent ce tip de mouse alegi sa personalizezi cu logo-ul brandului tau, acesta este un obiect promotional util si modern.

Mouse pad personalizat

Orice brand doreste sa-si dezvolte relatia cu clientii si colaboratorii sai. Aici ii sunt de mare ajutor campaniile cu obiecte promotionale personalizabile. Odata cu oferirea unui mouse personalizat, sau independent de aceasta, in functie de bugetul alocat, poti realiza un mouse pad personalizat cu logo sau cu imagini.

Avantajul pe care il au un mouse pad sau un mouse mat personalizat este suprafata generoasa disponibila pentru personalizare. Poti alege textura, destinatia (pentru mouse optic exista mouse pad special), dimensiunile si chiar forma. Aceste obiecte pot avea si un contur custom, putand lua – de exemplu – forma unui produs nou pe care doresti sa-l promovezi.

Imprimarea se poate face prin sublimare sau print digital. Aici personalizarea depinde aproape exclusiv de imaginatia clientului, putandu-se reda chiar si imagini de calitate fotografica.

Ai nevoie de mouse si mousepad personalizat pentru business-ul tau?
Cere o oferta si te vom ajuta cu preturi, modele si consultanta in alegerea solutiei potrivite.