Jachete personalizate

O modalitate excelenta de a-ti imbogati gama de produse promotionale personalizate cu logo-ul brandului tau este oferirea de jachete personalizate. Fie ca sunt oferite in campanii de marketing, fie ca sunt achizitionate pentru angajati, jachetele personalizate afirma valoarea unui brand.

Fiind produse promotionale cu vizibilitate, au un impact pozitiv atat asupra destinatarilor acestora, cat si asupra celor din jurul lor.

Cui ii poti oferi jachete personalizate?

Pentru a putea alege un model potrivit, cu caracteristici adecvate, trebuie sa stii exact cui vei oferi acele jachete personalizate.

Jachete Personalizate

Ai nevoie de jachete personalizate pentru business-ul tau?
Cere o oferta si te vom ajuta cu preturi, modele si consultanta in alegerea solutiei potrivite.

Jachete de lucru (workwear)

Ca piesa de imbracaminte parte din imbracamintea de lucru, jacheta personalizata este achizitionata pentru angajatii companiei. Aici bugetul alocat este determinant. De aceea oferim mereu consultanta companiilor care doresc lucruri de calitate pentru angajatii lor, incercand sa ramana in limitele de buget stabilite.

Jachetele de lucru trebuie sa aiba anumite elemente care favorizeaza si imbunatatesc activitatea angajatilor. Caracteristici ca material windproof sau tratat waterproof, material dublat, gluga si suficiente buzunare, toate sunt necesare cand vorbim despre un echipament de lucru adecvat. Pentru anumite medii de lucru (de exemplu in constructii sau industrie), pot fi necesare accesorizari suplimentare cum sunt benzile reflectorizante pentru siguranta sau gaici si buzunare speciale pentru mici unelte.

Jachete personalizate casual

Jachete softshell

Un model de jacheta cu caracteristici speciale, datorate materialului din care e realizata: softshell. Softshell-ul este un material tehnic ușor, utilizat pentru îmbrăcămintea tehnică de exterior. Flexibil si durabil, acest material a suportat un tratament pentru impermeabilitate si anti-vânt.

Personalizarea acestui tip de jachete este foarte potrivita pentru companiile care realizeaza campanii legate de evenimente sportive. Jacheta softshell conferă atat libertate de mișcare cat și protecție în condiții de vreme schimbătoare.

Jachete parka (de iarna) / jachete de vara

Daca te-ai decis sa incluzi jachete personalizate printre produsele promotionale ale companiei tale, poti profita de orice eveniment pentru a le oferi. Pot fi personalizate cu logo-ul companiei si oferite cadou de sarbatori angajatilor. Tot in beneficiul angajatilor, un teambuilding poate reprezenta o ocazie potrivita.

Exista modele a caror croiala business permit alegerea lor pentru personalizare de catre companiile care doresc un obiect de imbracaminte mai elegant si stilat.

Jachete pentru copii / pentru tineri

Un segment important de potentiali beneficiari ai unor jachete personalizate il reprezinta copiii si tinerii. Institutiile de invatamant pot personaliza cu logo-ul lor jachete ca piese de imbracaminte scolara. Companiile care doresc sa sustina activitati educationale pot, de asemenea, sa ofere copiilor si tinerilor jachete personalizate cu brandul lor.

Accesoriile

Poti alege modele de jachete care au accesorii suplimentare:

  • gluga – detasabila sau nu
  • clapeta protectoare pentru buzunare
  • tragatoare de fermoar personalizate sau nu cu logo-ul firmei
  • protectie barbie
  • protectie fermoar deschidere

Elemente importante in alegerea unor jachete personalizate:

  • bugetul disponibil – esential in alegerea modelului
  • tipul de eveniment / ocazia cu care se ofera aceste jachete
  • structura de marimi a destinatarilor (daca se poate cunoaste) pentru le a oferi o experienta cat mai placuta
  • alegerea modului optim de personalizare, tinand cont de carcateristicile materialului
  • stilul de jacheta oferit: stil functional pentru jachetele de lucru, stil business pentru cadourile corporate

Tipuri de personalizare a jachetelor promotionale

Tehnicile de personalizare folosite pentru personalizarea jachetelor sunt similare celor pentru alte materiale textile. Enumeram cateva dintre cele mai des folosite:

Broderia: se realizeaza in general pe materialele din amestec de bumbac cu poliester, sau pe un poliester de o anumita densitate. Este un tip de personalizare eleganta, rezistenta, realizata cu masini de brodat de inalta performanta. Daca materialul permite, se recomanda broderia in cazul logo urilor cu mai multe culori.

Jachetele groase, matlasate se brodeaza pe buzunare, pe maneci sau pe piept, respectand sau nu caroiajul matlasat.

Etichetele brodate: cunoscute si ca patch-uri, etichetele brodate sunt bucati de material brodate cu un logo sau un text scris. Acestea sunt cusute apoi pe zona aleasa pentru personalizare (pe piept, pe unul dintre buzunare, pe spate etc.).

Transferul de serigrafie: metoda de imprimare cu una sau mai multe culori. Pentru jachetele softshell si jachetele al caror material a suportat un tratament waterproof se recomanda doar transferul de serigrafie, pentru a nu se pierde din caracteristicile de protectie ale acestora prin strapungerea materialului la brodare.

Ai nevoie de jachete personalizate pentru business-ul tau?
Cere o oferta si te vom ajuta cu preturi, modele si consultanta in alegerea solutiei potrivite.