Spirit de echipa in culorile brandului: colectia Black&Match de la Pen Duick

Colectia Black&Match de la Pen Duick este o colectie dedicata pieselor de imbracaminte si echipamentelor de lucru. Se distinge in primul rand prin combinarea culorii negre a materialelor cu accentele de culoare ale accesoriilor: fermoare de inchidere, fermoare de buzunar, tragator de fermoar etc.

1
2
3
4
5
1

FERMOARE IN CULOAREA BRANDULUI TAU

2

ACCESORII CU DETALII IN CULOAREA BRANDULUI TAU: GLUGA DETASABILA

3

ACCESORII IN CULOAREA BRANDULUI TAU: TRAGATOARE COLORATE DE FERMOAR

4

ACCESORII CU DETALII IN CULOAREA BRANDULUI TAU: RUCSAC

5

IMBRACAMINTE PENTRU COPII DUPA MODELUL CELOR MARI: FERMOARE IN CULOAREA BRANDULUI TAU

Scoate in evidenta logo-ul si culorile brandului tau apeland la o solutie personalizabila, simpla, rapida si creativa, disponibila din stoc Romania si Franta: alege piesele din colectia Pen Duick Black&Match pentru colegii tai.

  • jachete softshell cu 2 si 3 straturi
  • jachete din microfleece
  • veste simple si matlasate
  • jachete matlasate
  • o gama intreaga de accesorii (bagaje, umbrele, sepci, glugi detasabile, tragatoare de fermoar) sunt disponibile in mai multe culori

In total, 18 modele de imbracaminte cu 8 culori de fermoare, garnituri sau manere si alte 25 de culori de tragatoare de fermoar, fac posibila evidentierea culorilor tale.

Daca nu te regasesti printre culorile oferite, cele 18 modele sunt disponibile si in versiunile all black sau all navy, ramanand sa evidentiezi logoul in zonele de personalizare.

Contacteaza-ne pentru detalii si oferte de pret croite pentru tine si colegii tai.