trofee personalizate

Trofee personalizate – companiile recunosc valoarea angajatilor

Naturala sau construita, increderea in sine si in propriile capacitati trebuie sustinuta, rasplatita si incurajata.

In mediul corporativ, un premiu poate ajuta angajatii sa fie mandri de munca lor, le poate insufla incredere in posibilitatile lor profesionale si particulare.

Beneficiile acordarii si primirii unui premiu sunt evidente:

cresterea imaginii angajatului in companie, cat si in industrie, in randul colegilor

– cresterea gradului de constientizare cu privire la profesionalismul companiei si mediul de lucru. Recompensarea angajatilor intr-un sistem de recunoastere bine implementat ar oferi companiei castigarea unei pozitii inalte ca angajator si printre cei care sunt in cautarea unui (alt) loc de munca.

Acesta este un element al crearii brandului de angajator si, de asemenea, al cresterii satisfactiei profesionale a angajatilor actuali. Prin urmare, ca efect direct – o retentie mai mare de personal.

– statutul angajatilor premiati va creste atat printre colegii din industrie cat si in fata colegilor de echipa din companie, creandu-le un profil de profesional apreciat

– castigarea unui premiu ofera baze de promovare a unei companii prin initiative de marketing si PR intr-un mod foarte rentabil.

Variante de trofee personalizate, premii, plachete si medalii

De-a lungul anilor, modelele de premii/trofee/plachete/medalii au evoluat odata cu utilizarea diferitelor materiale. Oferta de astazi este bogata si foarte accesibila.

Ramane sa alegeti modelul cel mai reprezentativ pentru afacerea voastra, pentru industria si cultura organizationala a companiei.

Rasfoiti galeria de imagini si cereti detalii consultantilor nostri.