Ziua mediului inconjurator – cum putem contribui?

5 iunie – Ziua mediului inconjurator

Ca in fiecare an, in data de 5 iunie sarbatorim la nivel mondial Ziua mediului inconjurator. Cand lumea parea sa constientizeze din ce in ce mai mult problemele legate de mediu, viata tuturor a fost data peste cap. Si dupa o perioada in care oamenii s-au retras fortat, lasand natura sa respire, problemelor inca nerezolvate li s-au adaugat altele. Sunt de notorietate imaginile cu masti aruncate fara discernamant, pe langa cele cu ”marile de plastic”.

Mai mult ca oricand, este momentul ca fiecare, oameni si branduri, sa contribuie la protejarea mediului inconjurator si la promovarea unui mod de viata sustenabil.

Alege un produs promotional realizat cu grija pentru mediu

Produsele promotionale ar trebui sa fie imaginea principiilor afirmate de branduri. Industria produselor promotionale s-a reinventat in ultimii ani mai ales datorita constientizarii modului de viata sustenabil. Rezultatul acestor eforturi ale industriei de profil este producerea unor obiecte promotionale eco.

 

Pixul ecologic antibacterian

In materie de reinventare, compania Prodir se afla mereu printre primele. Producatorul elvetian de instrumente de scris a dezvoltat o noua gama de pixuri din plastic reciclat cu acoperire antibacteriana.

”Regeneration Pens” – Fabricate din materiale ecologice, aceste instrumente de scriere cu design elegant iti permit sa inglobezi sustenabilitatea ca parte credibila a mesajului brandului tau. Sunt realizate 100% din plasticul reciclat chiar din materialul folosit in fabrica Prodir. In plus, mina folosita este de ultima generatie si fara plumb printre componente: Floating Ball® lead free.

 

 

Gama de pixuri ”Regeneration Pens” a primit recent o substantiala imbunatatire prin acoperirea cu aditivul antibacterian Biomaster de la Addmaster.

 

Acest aditiv de renume global, certificat ISO 22196, inhiba cresterea bacteriilor cu pana la 99,99% pentru intreaga durata de viata a pixului. Tehnologia Biomaster se bazează pe ioni de argint, o tehnologie recunoscută și utilizată de secole – și nu are efecte dăunătoare.

Producatorul elvetian a abordat astfel doua mari probleme de stringenta actualitate: sustenabilitatea si igiena.

 

Poti creste loialitatea clientilor oferind produse promotionale personalizate special create pentru un stil de viata durabil. Angajatii si clientii vor aprecia mai mult brandul vostru atunci cand vor primi produse care inglobeaza o viziune ecologica.

Contacteaza-ne si ne vom stradui sa-ti oferim cat mai multe informatii suplimentare despre pixul antibacterian Prodir si despre multe alte solutii ecologice de promovare cu ajutorul produselor promotionale personalizate.