100 DE PROPUNERI DE CADOURI PERSONALIZABILE PENTRU FINALUL DE AN (PARTEA A II-A)

Ne reintalnim cu lista celor 100 de propuneri de cadouri personalizate pentru finalul de an, astazi partea a II-a cu cadouri personalizabile legate de tehnologie. Perioada sarbatorilor se apropie si este stresant si obositor sa faci selectii pe fuga si sa finalizezi cadourile la timp.

O modalitate potrivita pentru o companie de a-si arata recunostinta fata de angajati si clienti? Gasirea si oferirea unor cadouri potrivite, personalizate cu logo-ul brandului. Prima parte a listei noastre de propuneri o gasiti aici.

Continuam sa venim cu idei de cadouri si va propunem categorii legate de tehnologie si obiecte office (from office sau from home).

PROPUNERI DE CADOURI PERSONALIZABILE LEGATE DE TEHNOLOGIE

41. POWERBANK (BATERIE EXTERNA) DIN MATERIALE RECICLATE

De cativa ani buni, powerbank-ul se situeaza printre cele mai apreciate gadgeturi promotionale personalizabile. Alegerea unui powerbank nu ne va da batai de cap daca bifam anumite criterii de selectie. Cum sa faci asta cel mai simplu am incercat sa punctam in articolul nostru de pe blog.

Aveti in prezent la dispozitie numeroase optiuni de capacitate extinsa pana la zeci de mii de mAh. Variantele de carcase includ materiale reciclate (rPET, aluminiu reciclat) pentru promovarea sustenabila a companiilor. Puteti opta pentru incarcare rapida, powerbank wireless, powerbank magnetic, fiecare cu caracteristici din ce in ce mai performante.

42. CADOURI TECH DIN ALUMINIU RECICLAT

Materialele reciclate sunt un mediu potrivit de promovare a brandului vostru dedicat protejarii mediului. Veti incuraja astfel actiunile de reciclare si reutilizare ale destinatarilor cadourilor voastre.

43. CABLURI CONECTOARE / HUB-URI

Odata cu acumularea unui numar tot mai mare de aparate si accesorii electronice, creste si necesitatea de alimentare a acestora, de multe ori simultana.

44. INCARCATOARE WIRELESS

Industria produselor promotionale tine pasul cu inovarile din domeniul tehnologiei, de aceea, inca de la aparitia lor pe piata de retail, produse similare de buna calitate au fost disponibile companiilor pentru a le personaliza cu propriul logo.

Materialele folosite sunt dintre cele mai variate: lemn, aluminiu, bambus, pluta, plastic reciclat, limestone.

45. INCARCATOARE WIRELESS MULTIFUNCTIONALE

Un obiect potrivit pentru cadourile unice, incarcatoarele wireless multifunctionale raspund mai multor nevoi legate de tehnologie, office dar si lifestyle. Mousepad cu wireless charger, incarcator cu ceas incorporat, lampa cu incarcator wireless, rama foto cu incarcator atasat, aveti multe optiuni in alegerea cadoului potrivit.

46. MOUSE SI MOUSEPAD

Impreuna sau separat, clasice, wireless, multifunctionale, cu design special sau simple, mouse-ul si mousepad-ul sunt binevenite cu orice ocazie.

AUDIO – CADOURI PREMIUM – BOXE PORTABILE SI CASTI PERSONALIZATE

47. BOXE PERSONALIZATE

48. BOXE PREMIUM BRANDS PERSONALIZATE

49. CASTI ON-EAR/IN-EAR

50. CASTI EAR PODS

Scopul produselor promotionale personalizabile este in primul rand sa creasca atasamentul fata de brand. Oferind boxe portabile personalizabile, brandul tau va fi inclus in cele mai frumoase momente din timpul liber al colegilor si clientilor tai. Si pentru ca nu trebuie sa trecem cu vederea nici clipele petrecute la serviciu, o boxa portabila poate fi amanuntul relaxant de care acestia au nevoie.

Poti oferi produse promotionale din gama audio sau poti personaliza cu logo-ul tau produse remarcabile de la branduri din retail, precum JBL.

OBIECTE OFFICE: PIXURI, AGENDE, SETURI DE CADOURI CORPORATE

51. INSTRUMENTE DE SCRIS PREMIUM PRODIR (ELVETIA)

Producatorul elvetian de instrumente de scris PRODIR ne ofera pixuri de o calitate remarcabila, realizate partial sau integral din plastic reciclat in propria fabrica. Cateva dintre modelele de succes sunt: True Biotic (carcasa 100% bidegradabila din PHA), Shell Pen (o treime din carcasa e realizata din cochilii reciclate de scoici de la restaurantele gourmet frantuzesti), Stone (ABS amestecat cu minerale, reducand consumul de plastic cu peste 60%) si Air (al carui design modern cu perforatii economiseste si el peste 60% din ABS-ul utilizat la alte modele).

Iti poti configura singur pe site-ul Prodir pixul dorit, in culorile si cu accesoriile preferate.

1
2
3
1

SHELL

2

AIR

3

STONE

52. CAIETE MISHMASH by PRODIR

Pachetul vostru de cadouri de final de an se poate bucura de o echipa redutabila alaturand un caiet Mini sau unul Midi pixurilor premium Prodir. Portughezii de la Mishmash au creat notesuri sustenabile: hartia este certificata FSC® fara clor și acid, iar copertile au hartie Fedrigoni Materica din 40% fibre CTMP, 25% fibre pure, ecologice, 20% material reciclat si 15% fibre de bumbac.

O adevarata carte de vizita pentru un brand cu strategie de sustenabilitate bine definita!

53. AGENDE MOLESKINE

Chiar nu mai au nevoie de nici o prezentare speciala. Arhi-cunoscute din retail, notebook-urile si agendele de la Moleskine pot fi o surpriza deosebita in cadoul de sarbatori.

54. NOTEBOOK STONE PAPER (HARTIE DIN PIATRA)

Cum ar putea fi urmatorul tau caiet ecologic? Un caiet de hartie din piatra. Pastrand toate caracteristicile unei hartii clasice, dar cu adaugarea unor calitati extraordinare oferite de materialul mineral: rezistenta la rupere, foi impermeabile, netezime. Un produs promotional perfect pentru ca brandul vostru sa fie durabil și remarcabil!

Hartia din piatră este un material ecologic de calitate inalta, compus din 75-85% carbonat de calciu și 25-15% liant (HDPE), inclusiv rasina si polietilena. Adaugarea de calciu face suprafata natural alba, neteda si catifelata. hartia de piatra este, de asemenea, foarte rezistenta la rupere și la umiditate. In caz de scurgeri accidentale, de exemplu apa sau ceai, paginile nu se murdaresc, iar hartia este inca inscriptionabila.