Cadouri eco din materiale sustenabile: sticla

Alegerea unor cadouri eco-friendly din materiale sustenabile precum sticla este importanta in sustinerea principiilor de durabilitate ale unui brand. Este recomandabil ca strategia de marketing sa includa elemente de protejare a mediului pe toate palierele de promovare.

 

Avantajele alegerii unor materiale sustenabile pentru cadourile companiei tale

 

 

 

Cadourile din sticla reciclata sunt foarte cautate, iar industria produselor promotionale a receptat pozitiv acest trend. Aveti la indemana posibilitatea selectarii si personalizarii unor vaze, boluri, obiecte de self-care sau dedicate petrecerii timpului liber. Nici obiectele decorative nu sunt uitate, puteti oferi lampi, sculpturi, diverse decoratiuni sau mici obiecte specifice precum martisoarele.

Paharele, carafele si recipientele sunt printre cele mai apreciate obiecte, fie ca reflecta industria in care activeaza brandul, fie sunt dorite pentru crearea unei stari de bine si de relaxare celor carora sunt daruite.

 

Alternative excelente la recipientele din plastic sunt sticlele de apa reutilizabile, si ele personalizabile cu logo-ul vostru. Varietatea modelelor, a culorilor si a accesoriilor, precum si plaja larga de bugete necesare permit selectii adecvate oricarui brand cu tehnici moderne de promovare.

 

Efectele pozitive ale oferirii de cadouri eco din materiale sustenabile precum sticla nu vor intarzia sa apara. Imbunatatirea imaginii brandului, diferentierea fata de competitori, transmiterea aprecierii fata de beneficiarii cadourilor, incurajarea actiunilor sustenabile, toate aceste avantaje vin din utilizarea materialelor eco-friendly in promovarea brandului vostru.

 

 

Metode de personalizare utilizate

– gravura

– tampografie

– print UV

 

Contacteaza-ne si unul dintre consultantii nostri te va ajuta cu idei si propuneri potrivite proiectului, bugetului si deadline-ului tau.