Timpul e de partea ta: ceasuri de perete personalizate

 

Iata o idee de obiecte promotionale / cadouri potrivite atat pentru birou, cat si pentru acasa: ceasuri de perete personalizate.

Oamenii au observat dintotdeauna trecerea timpului. Cu mii de ani in urma, masurau umbra miscatoare a unui obelisc sau ritmul apei picurand dintr-un vas. Au socotit cat tinea o lumanare aprinsa si au inventat clepsidra. Primele ceasuri mecanice au aparut la inceputul secolului al XIV-lea, suferind nenumarate modificari pana la formele lor actuale.

Un ceas de perete ca obiect promotional este un cadou aparte prin personalizarea cu logo-ul brandului vostru. Aveti ocazia sa oferiti un cadou util care va fi prezent pentru multa vreme sub privirile celor care locuiesc sau lucreaza in apropierea sa.

 

Ceasuri de perete personalizate: cui le oferim?

Cateva sugestii in ce priveste destinatarii acestui gen de cadouri:

parteneri de business / distribuitori

O ocazie potrivita pentru a reafirma legatura intre companie si colaboratorii sai este oferirea unor ceasuri de perete personalizate. Puteti alege ceasuri cu un design special, personalizat sau ceasuri de perete realizate de producatori renumiti inmanate cu un compliment card din partea colaboratorilor directi.

angajati

Oferiti ceasuri de perete cu design modern sau retro, care-si pot gasi usor locul in casele angajatilor vostri. Va fi o modalitate placuta de a va arata aprecierea pentru timpul dedicat de catre angajatii vostri sustinerii si dezvoltarii brandului.

sediul propriu / cabinetul / birourile proprii

Poate cel mai bun loc de promovare, unde ceasul poate fi vazut de multe persoane timp indelungat. La receptie, unde le va intampina alaturi de angajatii companiei, in meeting room unde va fi apreciat de partenerii de discutii, in cabinetul dentar / medical unde poate fi un obiect cu un design special care va face asteptarea mai placuta.

 

 

Oricui veti oferi aceste ceasuri de perete personalizate, vor fi cu siguranta apreciate. Timpul va fi de partea voastra si a brandului vostru!

Te putem ajuta sa alegi cel mai potrivit design pentru colaboratorii tai, scrie-ne sau suna-ne si te vom ghida printre multiplele optiuni.