Mădălina Șeuleanu
Maketing Communication Manager, ACO România
Nu știu exact data sau anul, dar știu că lucrăm cu Lexonn de aproximativ un deceniu. Eu cred că asta spune tot. Mulțumesc tuturor celor din echipa Lexonn.
Mihaela Riga-Fereu
Dacia Group
Peste 10 ani de colaborare cu Lexonn Romania! Cum i-as defini: creativi, implicati si prompti , un furnizor de exceptie, atent la detalii si termene de livrare niciodata depasite; oameni dedicati, seriosi ce vin in intampinarea cerintelor tale cu solutii de calitate.
Bravo echipa Lexonn!
Crina Coranga
EMEA Branding & Internal Comms Manager, Stefanini
I-am descoperit pe cei de la Lexonn în cadrul unei eveniment: calitatea materialelor folosite în promovarea a fost cartea lor de vizită așa că am decis să îi contactez. Sunt aproape 4 ani de atunci, timp în care am implementat sute de proiecte și au fost mereu partenerii mei de încredere; dispuși oricând să-și depășească limitele și să-mi aducă la realitate ideile (avute de cele mai multe ori cu o noapte înainte de eveniment). Le mulțumesc pentru acești 4 ani de încredere și le doresc încă alți 20 de ani de succes, alături de clienți care sunt gata să îi provoace cu proiecte speciale!
Anca Sert
Director Marketing Medsana
Colaborez cu Lexonn de foarte multi ani pe parte de produse profesionale si apreciez faptul ca intotdeauna propunerile de produs sunt de buna calitate atat in ceea ce priveste materialul, cat si in ceea ce priveste imprimarea. Prin prisma experientei de lucru, am incredere ca atunci cand imi recomanda un anumit produs dintr-o gama, acela corespunde din punct de vedere calitativ si de multe ori lansez comanda fara a vedea mostra. Cheia colaborarii noastre sta in customer service excelent din partea echipei Lexxon si intr-o comunicare foarte buna a asteptarilor si a plajei de buget.