fast charging: incarcatoare personalizate

Fast charging (incarcare rapida) este un termen folosit frecvent pentru a comercializarea incarcatoarelor si dispozitivelor capabile sa incarce mai rapid decat standardul actual de incarcare (5W).

Denumirea tehnica este USB 3.1 Power Delivery (USB PD). Fast charging face posibila incarcarea pana la 120 W, ceea ce inseamna ca iti poti incarca telefonul de 2-4 ori mai repede decat pana acum.

Cum functioneaza fast charging?

Iesirea unui incarcator este o chestiune de amperaj si tensiune. Amperajul (masurat in A – amperi) sau curentul reprezinta cantitatea de electricitate care se scurge de la baterie la dispozitivul conectat. Tensiunea (masurata in V – volti) reprezinta puterea curentului electric. Puterea totala masurata in W – wati e data de inmultirea amperajului cu tensiunea.

Majoritatea standardelor de incarcare rapida cresc cantitatea de energie potentiala marind tensiunea.

Puterea totala a smartphone-urilor actuale cu incarcare rapida variaza intre 18 si 120 W, cu timpi de incarcare intre 20 si 60 de minute. Exista deja incarcare rapida wireless, nu doar prin cablu, insa exista diferente la timpul de incarcare intre cele doua variante.

incarcatoare personalizate – beneficii pentru angajati

Cadourile personalizate au fost mereu in atentia departamentelor de Employer Branding, HR, PR&Communication.

Pentru ca industria produselor promotionoale a tinut pasul cu evolutia tehnica si cu ultimele trenduri din domeniu, a crescut si numarul solicitarilor de produse tech personalizate. Printre ele, incarcatoarele si powerbank-urile fast charging sunt vazute ca beneficii atat pentru angajati, cat si pentru companii.

Sunt disponibile incarcatoare multifunctionale, care au adaptoare multizonale (AU, EU, UK, US & Asia) si care permit incarcarea mai multor dispozitive in acelasi timp.

Selectia o faceti atat in functie de buget, cat si in functie de necesitatile colegilor vostri care vor fi beneficiarii multumiti si ambasadorii brandului companiei la care lucreaza.

Te asteptam cu detalii referitoare la variantele de incarcatoare si powerbank-uri cu incarcare rapida (fast charging). Scrie-ne un mesaj pe pagina de contact si iti vom raspunde cu rapiditate la orice solicitare.