PEACH FUZZ – CULOAREA PANTONE A ANULUI 2024

Institutul Pantone ne surprinde din nou cu alegerea unei culori pastelate pentru Culoarea Pantone a anului 2024: Peach Fuzz 13-2023.

Denumirea ne spune la ce sa ne asteptam, insa iata motivatia acestei selectii si explicatia venita direct de la Laurie Pressman, Vice President, Pantone Color Institute™:

Culoarea noastra Pantone a anului 2024 era necesar sa ne exprima dorinta de a fi aproape de cei pe care ii iubim si bucuria resimtita atunci cand ne dam voie sa traim in acord cu cine suntem si sa savuram doar un moment de liniste singuri. Trebuia sa fie o culoare a carei imbratisare calda si primitoare sa transmita un mesaj de compasiune si empatie.

O nuanta atragatoare de piersica, usor cuibarita intre roz si portocaliu, PANTONE 13-1023 Peach Fuzz inspira apartenenta, recalibrare, calm… . Cu confortul dat de PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, ne putem gasi linistea din interior, influentandu-ne bunastarea.

Cu ce alte nuante armonizam Peach Fuzz?

Ideala este integrarea cu propriile culori de brand. Puteti selecta obiecte in aceasta nuanta sau in nuante apropiate pentru a transmite mesajul de empatie, recalibrare si calm. Folositi puterea contrastului culorilor prin personalizarea cu logo-ul companiei voastre.

Va puteti folosi si de sugestiile Institutului Pantone pentru incorporarea acestei nuante. Ideea de sustenabilitate e sprijinita de nuantele de culori pastelate sau de cele naturale.

Folositi mesajul cald, aproape tactil, transmis de noua Culoare Pantone a Anului pentru a va incorpora propriul continut online si offline.

Avem sugestii pentru planurile de marketing din acest an, gata pregatite sa fie armonizate cu brandul vostru. Contactati-ne din timp si vom crea impreuna momente memorabile!