Produse promotionale self-care pentru minte si corp

produse promotionale self-care

 

Produsele promotionale de self-care si wellness sunt printre obiectele cele mai cautate ale acestui an. Acestea incurajeaza companiile si brandurile sa promoveze sanatatea si starea de bine atat acasa, cat si la locul de munca, alaturi de obiceiurile productive. Putem numi produse promotionale self-care pentru minte si corp lumanari, ustensile dedicate igienii personale, oglinzi compacte, masti pentru dormit, instrumente pentru masaj si multe altele.

 

Self-care: ce reprezinta?

Termenul de self-care este folosit foarte mult in zilele noastre, dar ce inseamna cu adevarat? Desi popularitatea sa in limbajul comun ar putea fi considerata recenta, acest termen nu este un concept nou.

Un studiu din 2010 publicat in JBI Library of Systematic Reviews a definit aceast termen ca „setul de activitati in care o persoana este implicata de-a lungul vietii zilnic”, axandu-se pe promovarea sanatatii, prevenirea bolilor si gestionarea problemelor care apar. Cand oamenii vorbesc despre self-care, in general se refera la alegerea deliberata de a face ceva in privinta starii de bine, atat din punct de vedere psihic, fizic, cat si spiritual.

Pe masura ce devine familiar conceptul de self-care, multe branduri apar cu diverse concepte pop-up care includ produse self-care, kit-uri sau giveaway-uri pentru a oferi clientilor si angajatilor lor ajutorul de care au nevoie.

 

 

De ce este important acest concept?

Kelsey Patel, un expert in sanatate din Los Angeles si autorul cartii „Burning Bright: Rituals, Reiki & Self-Care to Heal Burnout, Anxiety and stress„, sustine ca ingrijirea de sine contribuie la modul in care putem face fata cu totii mai bine factorilor de stres zilnici.

Mai multe organizatii preocupate de sanatate considera ca ingrijirea de sine sau conceptul de self-care si acordarea unei perioade de timp in aceasta directie amelioreaza presiunile zilnice si ajuta la imbunatatirea productivitatii. Ingrijirea de sine nu trebuie sa implice un angajament urias de timp sau costuri neasteptate si are nenumarate beneficii.

 

24 iulie – International Self-Care Day

Iata o oportunitate de aducere in atentie a acestui concept. Puteti celebra aceasta zi oferind angajatilor obiecte personalizate cu brandul companiei. Alegeti aceste obiecte dintre cele care pot aduce o stare de bine fizic, psihic si spiritual colegilor vostri. Nu va limitati la aceasta zi. Folositi orice ocazie de a oferi mici cadouri pentru a le construi aceasta stare de bine.

 

 

Alegerea unor produse promotionale self-care

Alegerea obiectelor pe care urmeaza sa le personalizati cu brandul vostru e legata in primul rand de destinatarii lor. Evenimentul cu ocazia caruia le veti oferi e, de asemenea, important. Asigurati-va ca obiectele alese corespund propriilor politici de marketing si comunicare si ca reflecta parcursul sustenabil al brandului vostru. Alegeti pe cat posibil obiecte realizate din materiale naturale, reciclate, certificate, cu amprenta scazuta asupra mediului.

Contacteaza un consultant Lexonn si afla propunerile noastre pentru produse promotionale self-care.