Baterie externa personalizata

Indiferent de denumirea folosita, baterie externa, powerbank, baterie portabila sau simplu, incarcator, acest gadget a fost inca de la aparitia sa printre cele mai cautate gadgeturi.

Industria produselor promotionale a tinut mereu pasul cu nivelul general de dezvoltare tehnologica. Ea a raspuns prompt apetitului crescut al clientilor pentru obiecte moderne, cu tehnologie avansata.

La serviciu, acasa sau in calatorie, clienții își vor aminti de compania ta datorita acestui gadget personalizat extrem de util.  Daca doresti sa oferi in campania ta de marketing o baterie externa personalizata, este bine sa ai in vedere cateva aspecte referitoare la alegerea acestui produs promotional. Infograficul de mai jos te poate ajuta sa iei cea mai buna si informata decizie in aceasta privinta.

> Powerbank personalizat – Cel mai apreciat gadget promotional

Ai nevoie de baterie externa personalizate pentru business-ul tau?
Cere o oferta si te vom ajuta cu preturi, modele si consultanta in alegerea solutiei potrivite.

Powerbank Personalizat

Industria promotionalelor tine pasul cu tehnologia, asa ca veti regasi in oferta noastra cele mai noi modele de baterii externe, intr-o plaja larga de capacitati si design-uri.

Iata un ghi de selectie a celor mai potrivite modele pentru viitoarele noastre campanii de marketing.

1. Tipul de alimentare al bateriei

  • electricitate – prin intermediul unui cablu
  • solara – cu ajutorul panourilor solare atasate

2. Capacitatea

Capacitatea unei baterii externe se masoara in mAh = numarul de miliamperi cu care poate alimenta un dispozitiv pe ora. In functie de capacitate, putem determina cate dispozitive (si ce tip anume) pot fi incarcate intr-un ciclu de descarcare completa a unui powerbank.

Graficul alaturat reprezinta capacitati de la 2.000 mAh pana la 20.000 mAh.

3. Functionalitate si design

Un powerbank poate fi:

  • simplu, usor de manevrat, indeplinind doar functia de alimentare
  • multifunctional, acelasi obiect indeplinind mai multe functii

Cu un simplu design, unul amuzant, un design indraznet, futurist, sau – de ce nu – unul cu tenta retro, powerbank-ul nu este doar o sursa de energie ci si un mesager al creativitatii.

Este importanta alegerea unui powerbank cu design adecvat mesajului promovat de companie.

4. Branding-ul si personalizarea

Avantajul personalizarii acestui produs promotional este expunerea logo-ului catre un numar mare de persoane un timp indelungat, cu costuri mult mai mici decat in cazul altor forme de promovare.

Tehnici de personalizare:

  • Gravura laser
  • Tampografie
  • Print Policromie
  • Doming

In functie de capacitate, poti alimenta pe jumatate un telefon (1.000 mAh) pana la de 6-7 ori un telefon si de 2 ori o tableta (18.000-20.000 mAh), intr-un singur ciclu de incarcare-descarcare al powerbank-ului.

Durata de viata a unui powerbank – apreciata de producatori – este intre 300 si 500 de cicluri complete, in functie de producator si daca sunt respectate regulile de pastrare si utilizare.

Nu lasa bateria externa nefolosita cu mai putin de 20-30% incarcare, orice descarcare completa a bateriei ii scurteaza durata de viata.

Un powerbank poate avea si alte functionalitati pe langa cea de baterie. Intreaba un consultant legat de oferta noastre de powerbank multifunctional.

Un powerbank poate fi personalizat in multe moduri, te putem ajuta sa alegi cea mai potrivita varianta, tinand cont de buget si timp.

Ai nevoie de baterie externa personalizate pentru business-ul tau?
Cere o oferta si te vom ajuta cu preturi, modele si consultanta in alegerea solutiei potrivite.