Hanorace personalizate

Una dintre tendintele ultimilor ani privind produsele textile personalizate este aceea de a oferi angajatilor sau clientilor hanorace personalizate.

Acest trend a luat amploare cand Millenials si Gen Z au intrat si ei in randul consumatorilor. Piesa de baza in tinuta sport, hanoracul a devenit important si pentru producatorii de textile promotionale personalizabile.

Ce este hanoracul?

Etimologia acestui cuvant este foarte interesanta. Aparut initial in zona arctica, in limbajul inuit (eschimos), anoraq descria un fel pulover cu gluga, fara deschizatura frontala, realizat din stofa groasa sau blana.

Preluat mai apoi in engleza si franceza ca anorak, a facut referire la o jacheta cu gluga, cu fermoar lung sau doar la baza gatului, realizat din materiale diverse.

Ai nevoie de hanorace personalizate pentru business-ul tau?
Cere o oferta si te vom ajuta cu preturi, modele si consultanta in alegerea solutiei potrivite.

Cand oferim hanorace personalizate?

Desi nu este inclus in tinuta business, hanoracul este frecvent oferit angajatilor corporate. Poate fi inclus intr-un welcome kit pentru noii angajati, impreuna cu alte obiecte promotionale personalizate.

Companii de toate dimensiunile pot personaliza un hanorac ca parte din uniforma specifica lor.

Asemenea oricarei alte piese vestimentare ce urmeaza a fi personalizata, hanoracul are cateva detalii distincte. Selectia o vei face in functie de campania brandului tau. Iata cateva posibile situatii in care poti oferi hanorace personalizate:

Echipamente sportive

Suporterii echipelor sportive sunt cei care se vor bucura oricand sa primeasca hanorace personalizate cu emblema echipei preferate. Daca brand-ul tau sustine sportul sau chiar angajatii companiei participa la evenimente sportive, succesul e garantat.

Welcome kit

Initial a aparut in industria IT, in companiile tehnologice de top, ca un cadou pentru noii angajati. Popularitatea welcome kit-ului a crescut in randul companiilor si a patruns si in alte industrii.

Pe langa hanorace personalizate, sunt numeroase alte obiecte pe care le mai puteti adauga intr-un welcome kit personalizat.  In articolul nostru dedicat acestui subiect puteti citi mai multe sugestii pentru alcatuirea cadoului de bun venit.

Materiale teambuilding

Printre articolele de sezon sau utile in locul de desfasurare a teambuilding-ului (mare, munte), un hanorac personalizat este mereu apreciat. Alegeti materialul in functie de perioada anului, din bumbac mai subtire, din material impermeabil sau chiar dublat cu polar.

Cadouri de sfarsit de an

Alege modele de hanorace personalizate in functie de buget si cantitate. Nu uita de structura de masuri, pentru ca fiecare sa se bucure din plin de cadoul sau.

Materiale promotionale pentru colaboratorii companiei

Un hanorac promotional poate fi o idee binevenita intr-o campanie de fidelizare pentru o companie cu multi colaboratori.

Uniforme angajati

Sunt numeroase companii in care echipamentul de lucru include in mod necesar un hanorac. Alege un model cu gluga sau fara (intre timp denumirea s-a extins si la jachetele fara gluga). Alege cea mai buna varianta de inchidere – cu fermoar lung sau scurt – si modelul buzunarelor si personalizeaza-l. Angajatii vor aprecia ca brand-ul este receptiv la necesitatile lor si se vor simti confortabil la locul de munca.

Uniforme scolare

Elevii si studentii sunt alti beneficiari potentiali ai unor hanorace personalizate cu emblema scolii. Apartenenta la o renumita institutie de invatamant se face usor remarcata purtand un hanorac promotional personalizat.

Te invitam sa citesti aici un articol de pe blogul nostru despre piesele de imbracaminte care pot fi personalizate de catre scoli si alte institutii de invatamant.

Hanorace personalizate – metode de personalizare

Tehnicile de personalizare folosite pentru personalizarea hanoracelor sunt dintre cele obisnuite pentru materialele textile. Zonele de personalizare sunt multiple. Poti personaliza un hanorac promotional fie pe fata, in zona pieptului, fie pe spate, pe maneca sau chiar pe gluga.

Alege cea mai potrivita varianta de personalizare in functie de cateva criterii importante. Principalul criteriu este tipul de campanie sau destinatia acestor hanorace personalizate. Important este si bugetul de care dispui, pentru a te asigura ca achizitionezi materiale de calitate, usor personalizabile. Nu in ultimul rand, complexitatea design-ului logo-ului va determina cea mai buna varianta de personalizare.

Iata-le cele mai des folosite metode de personalizare a hanoracelor promotionale:

  • Broderia: personalizare eleganta, rezistenta. Broderie computerizata are rezultate uimitoare din punct de vedere al combinatiilor de culori si al posibilitatilor de redare a imaginilor. Se realizeaza pe compozitii din bumbac sau amestec.
  • Etichetele brodate (patch-uri): etichetele brodate sunt bucati de material brodate cu un logo sau un text scris si apoi cusute pe zona aleasa pentru personalizare (pe piept, pe spate, pe maneca etc.).
  • Serigrafia directa si Transferul de serigrafie: metode de imprimare pentru logo-uri cu multe culori, in serii mari de obiecte, in functie de material.

Ai nevoie de hanorace personalizate pentru business-ul tau?
Cere o oferta si te vom ajuta cu preturi, modele si consultanta in alegerea solutiei potrivite.