Promotionale în trend

USB

 

 

 

 

 

În epoca în care aproape totul se bazează pe orice înseamnă trend în tehnologie şi inovaţie, deţinerea unui gadget, de exemplu un smartphone sau o tabletă, este crucială pentru business sau pentru viaţa noastră socială. Produsele promoţionale care sunt accesorii pentru astfel de obiecte sunt în concluzie o alegere inspirată pentru a ne promova. Ele sunt folositoare atât pentru utilizatorul lor, dar ajută şi la creşterea vizibilităţii brandului prin faptul că sunt mereu purtate şi expuse de către acesta.

 

 

 

 

 

Fie că vrei să le oferi clienţilor tăi un mic giveaway sau vrei să îţi recompensezi angajaţii, gama largă de produse pe care o punem la dispoziţia ta asigură succesul!!

 

 

 

 

 

Atunci când bugetul este unul nu tocmai generos, recomandăm obiecte mici şi accesibile la preţ, de exemplu căşti, încărcătoare auto pentru telefoane şi tablete sau produse de curăţat ecranele gadget-urilor tale, bineînţeles cu personalizare inclusă.

Dacă ai un număr mai mic de persoane cărora vrei să le oferi un astfel de produs, fie că este vorba despre angajaţi sau parteneri de afaceri, atunci ne putem orienta către USB, power bank, încărcătoare solare, care se adresează unui buget mai generos.

Lexonn îţi poate oferi toate aceste obiecte promotionale in trend într-o manieră cât mai adaptată nevoilor tale.