Cani Craciun

Cani decorate pentru un zambet de Craciun

Sărbătorile de iarnă au fost mereu cea mai așteptată perioadă a anului, în care – pe lângă cadouri – împărțim cu cei apropiați momente de neuitat.

A lua parte la crearea acestor amintiri ale fiecăruia dintre cei care v-au fost alături în cursul anului este un eveniment important. O cană decorată într-un stil amuzant sau elegant, atent ambalată într-o cutie-cadou, este obiectul potrivit pentru a sublinia acest lucru și pentru a crea și întări atașamentul față de ceea ce reprezintă și afirmă brandul dumneavoastră.

Cănile sunt printre cele mai folosite și păstrate obiecte promoționale. Impactul lor este cu atât mai crescut cu cât sunt utilizate zilnic, aflându-se mereu în atenția primitorului și a celor din jurul său. Personalizarea lor poate fi realizată direct, prin decalcomanie, sau prin crearea unor seturi de cadouri speciale. Cănilor li se pot alătura, într-o notă festivă, felicitări sau compliment card-uri, coastere personalizate, bunătăți de sezon, diverse accesorii pentru ceai și cafea (seturi de ceaiuri aromate, infuzoare, cutii de ceai/cafea personalizate).

Variantele diverse de căni permit încadrarea în orice buget: porțelan pentru un buget mai generos, ceramică pentru bugetele reduse. Ambalate cu grijă, în mod corespunzător, pot fi expediate prin curier la toți colaboratorii dumneavoastră.

In culori vii sau într-un alb delicat ca de zăpadă, cu un design atrăgător, cănile tematice vor fi preferatele, acasă sau la birou!