jacheta softshell

In trend: jachete si veste softshell

 

jacheta softshell

 

Pentru a fi in siguranta la temperaturi scazute, este intotdeauna important sa purtam imbracamintea potrivita. Este esential sa purtam articole vestimentare care ne permit o miscare libera precum jachete si veste softshell.

Deoarece avem o buna intelegere a modului in care corpul uman functioneaza atunci cand ne este frig si cunoastem proprietatile anumitor materiale, este recomandat sa alegem haine confectionate dintr-o gama larga de tesaturi artificiale si naturale. Acestea fiind spuse, articolele ideale de imbracaminte pentru asemenea circumstante sunt cele softshell.

Din ce sunt ele fabricate ? Dintr-o tesatura izolatoare moale din poliester.

 

 

Jachetele si vestele softshell, o tendinta smart

Teoretician si istoric al modei, James Laver are o teorie despre ciclul de viata al tendintelor modei. Acesta a fost sustinut de Stanley Marcus, fostul presedinte al lantului american de lux, Neiman Marcus. Conform acestei teorii, atunci cand o tendinta este la moda, aceasta este cu siguranta „smart”. Din gama hainelor calduroase, cele mai utilizate piese sunt jachetele si vestele softshell. Acestea ne permit utilizarea mai multor straturi de haine fara sa ne ingreuneze miscarile si sunt foarte practice.

Acestea reprezinta piese vestimentare esentiale in garderoba oricarui, dar si o parte importanta din echipamentul oricarui angajat sau membru al echipei firmei tale.

Experienta ne-a demonstrat ca in general mai multe straturi de haine indeplinesc cu succes nevoia adaptare la temperaturi reci. Totusi, pentru un nivel ridicat de comfort sunt recomandate straturile de haine usoare in locul celor groase si voluminoase. Hainele precum jachete si veste softshell permit o buna ventilatie si, in acelasi timp, aerul prins actioneaza ca o buna izolatie impotriva frigului.

Elemente importante in alegerea unor jachete sau veste softshell personalizate:
  • alegerea modului optim de personalizare, tinand cont de carcateristicile materialului
  • tipul de eveniment / ocazia cu care se ofera aceste jachete/veste
  • bugetul disponibil – esential in alegerea modelului
  • structura de marimi a beneficiarilor, pentru a le oferi o experienta cat mai placuta
  • stilul de jachete sau veste oferit: stil functional (workwear) pentru programul de lucru sau stil clasic pentru activitatile de zi cu zi sau recreative
Pentru ca acestea sa functioneze eficient, trebuie:
  • Sa pastreze corpul cald, deoarece atunci cand ne expunem la temperaturi scazute simtul tactil, respectiv durerea nu sunt la fel de sesizabile, prin urmare angajatii pot fi predispusi la accidente
  • Sa regleze temperatura corpului si sa o mentina constanta
  • Sa permiteta miscarea libera
  • Sa iti permita sa fii confortabil indiferent de vreme

 

jachete si veste softshell personalizate

 

Modalitati de personalizare

Date fiind caracteristicile speciale ale acestui material – impermeabilitate, rezistenta la vant – posibilitatile de personalizare se restrang la cele care nu permeaza materialul. De aceea, broderia nu e recomandata acestor piese vestimentare. Se utilizeaza cu succes transferul de serigrafie sau noua metoda de imprimare de calitate superioara, DTF (Direct To Film – imprimare pe film si apoi transfer pe obiect).

Contacteaza un consultant Lexonn pentru intrebari legate de metodele de personalizare si pentru cele mai practice produse textile favorabile in timpul vremii reci!