Obiecte promotionale pentru industria IT: tehnologie si creativitate

Ne-am propus sa abordam produsele promotionale din alta perspectiva: cea a industriei in care isi desfasoara activitatea clientii nostri. Daca activezi in industria IT, atunci articolul acesta este in special pentru tine. Vei gasi mai multe sugestii pentru alegerea unor obiecte promotionale pentru industria IT. Recomandam insa articolul oricui este interesat de promovarea cu ajutorul obiectelor personalizate.

In timp, obiectele promotionale personalizate au tinut pasul cu dezvoltarea tehnologica si cu inovatiile din domeniu, sustinand in mod activ campaniile de marketing ale companiilor. Creativitatea domeniului IT s-a rasfrant si asupra industriei promotionalelor, in special in ceea ce priveste gama de accesorii pentru telefoanele mobile.

 

 

Cand este vorba de companii care activeaza in domeniul tehnologiei, alegerea produselor pentru promovare poate parea simpla: un gadget nou va atrage atentia atat angajatilor, cat si clientilor. Iti vom propune insa si abordarea clasica, prin obiecte cunoscute si indragite, care – personalizate cu un logo sau un mesaj puternic – se pot integra cu succes in mediul in care acestia isi desfasoara activitatea.

 

Obiecte promotionale tech

Pe baza unor trasaturi comune am selectat cateva obiecte promotionale pentru industria IT, pentru a te familiariza cu posibilitatile de promovare in trend. Toate produsele sunt ingenios adaptate atat necesitatilor moderne de utilitate a obiectelor, cat si cerintelor de personalizare ale brandurilor.

 

Obiecte promotionale clasice

Intr-o industrie in permanenta dezvoltare, mai rapida decat a oricarei alte industrii, brandurile fac tot ce le sta in putere pentru a atrage nu atat clientii, cat angajatii si a cultiva atasamentul acestora fata de companii.

 

sursa foto: www.facebook.com

 

In articolul nostru despre welcome kit-urile pentru noii angajati vei regasi cateva modalitati de promovare cu produse personalizate ale unor mari branduri din industria IT, incluzand – pe langa gadgeturi – si obiecte promotionale clasice: agenda, pixuri, cani, termosuri, sacose, tricouri, rucsacuri pentru laptop etc.

 

sursa foto: www.instagram.com

 

Includem si aici cateva exemple, pentru inspiratie:

 

 

Contactandu-ne pe e-mail sau telefonic, te putem ajuta sa iei cele mai potrivite decizii pentru promovarea companiei tale.