actualizat februarie 2022

In structura bugetului de promovare cu ajutorul obiectelor promotionale personalizate, o parte semnificativa include produse promotionale pentru angajati. Angajatii sunt motorul afacerii si este important pentru ei sa primeasca din partea companiei recunoastere si apreciere.

Puteti materializa aceasta apreciere incepand din primele momente ale colaborarii. Un Welcome Kit – de exemplu – poate fi mesagerul-surpriza al companiei in fata noului angajat si il poate ajuta sa paseasca increzator in noua echipa. Compania va da astfel semnalul recunoasterii valorii personale din primele momente.

Azi e despre tine

Mesaj general valabil atunci cand o companie doreste sa intareasca legatura cu angajatii sai, fie aflati in prima lor zi de munca, fie intr-un moment important al carierei lor sau la incheierea activitatii.

Cum creezi un Welcome Kit pentru noii tai angajati

Orice inceput la un nou loc de munca este dificil, ori de cate ori ai facut aceasta schimbare. Cu atat mai mult poate fi pentru un tanar angajat care este la inceputul carierei si se afla in fata primului loc de munca.

Ajuta-l sa faca primii pasi in companie si sa se simta bine primit, anticipandu-i nevoile si punandu-i la indemana mijloacele cu care sa isi valorifice mai bine calitatile pentru care a fost ales sa ocupe acea pozitie.

In functie de bugetul alocat, poti alege cateva dintre sugestiile noastre de produse promotionale pentru angajati:

  • produse promotionale clasice office: agenda, pix, cana, lanyard.
  • produse promotionale textile: sacosa, sapca, hanorac, tricou simplu sau polo, vesta sau jacheta
  • obiecte utile: rucsac laptop, termos, umbrela, breloc chei, portcard carti de vizita
  • promotionale legate de tehnologie: suport telefon mobil. powerbank, incarcator masina, USB
  • obiecte funny, in voga, destinate relaxarii: spinner, bomboane si ciocolata personalizata, ochelari de soare

Un brand dintr-o anumita industrie poate adauga pachetului de bun venit mostre din produsele sale cele mai cunoscute. Relatia angajator-angajat se va construi si pe baza implicarii acestuia din urma ca simplu client al brandului. De exemplu, un brand de cosmetice poate oferi mostre ale celor mai apreciate produse intr-o geanta de cosmetice personalizata. La fel, un brand de ciocolata are cea mai potrivita optiune de adaugat intr-un welcome kit 🙂

Nu uita:

-personalizeaza cu logo-ul firmei toate produsele oferite

-adauga un mesaj de bun venit in echipa

-organizeaza o primire calduroasa pentru noul angajat!

welcoming new employees

Cititi si urmatoarele episoade in care vom vorbi despre promotionalele pentru angajati oferite la aniversarea companiei, pentru participari la concursuri, ca stimulente, pentru rezultate deosebite sau vechime in cadrul companiei.

sursa fotografii: instagram.com