Pelerine de ploaie si umbrele – Un cadou util personalizabil

pelerine ploaie

 

Pastrati legatura cu clientii, colaboratorii si angajatii companiei voastre, personalizand cu un mesaj sau logo pelerine de ploaie si umbrele. Mereu utile in orice circumstanta, fie in mediul urban, fie in vacanta la munte sau la mare, umbrelele si pelerinele de ploaie personalizate vor evidentia brandul vostru, avand o expunere de lunga durata in fata unui public larg.

In plus, veti sublinia atentia pe care o acordati clientilor vostri cu produse promotionale personalizabile potrivite pentru orice nivel de buget: low, mediu sau premium, in functie de caracteristicile produsului si durata lui de viata.

 

1. Pelerine de ploaie

 

 

Un obiect adecvat in oras, la festival, in excursie, la un spectacol in aer liber, pelerina de ploaie este usor de transportat, cu volum foarte mic cand este impachetata, iar personalizarea o puteti face direct pe pelerina sau pe husa / ambalajul in care se afla.

Personalizarea se poate face prin tampografie sau serigrafie, in functie de material. Consultati un specialist in privinta celor mai potrivite metode de personalizare pe acest tip de produs.

 

 

Nu sunt pelerine, insa protejeaza foarte bine de ploaie si vant: hainele subtiri de ploaie cu gluga si buzunare cu clapeta sunt potrivite inclusiv in constructii, pe santier.

2. Umbrele

Obiect promotional foarte apreciat, umbrela a fost mereu o optiune in atentia brandurilor, indiferent de dimensiunea sau bugetul companiei, de industria in care activeaza sau de numarul de clienti si colaboratori carora li se ofera.

Un produs cu perioada lunga de utilizare, mai ales cand este dominanta calitatea, cu expunere larga si cu posibilitati de personalizare variate, umbrela este genul de obiect util pe care oricine se bucura sa-l primeasca, apreciind gestul si retinand compania care a realizat o astfel de actiune.

Exemplele de mai jos sunt graitoare pentru a evidentia diversitatea modelelor, a culorilor si a posibilitatilor de imprimare:

 

 

Oricare dintre ele, pelerine de ploaie sau umbrele, vor fi alegerea voastra pentru o campanie viitoare, vor avea un impact pozitiv si important in pastrarea legaturii dintre brand si clientii vostri.