Pliaza boxele si ia-le cu tine

Realizate din carton personalizat policromie și fără să necesite alimentare externă, boxele pliabile sunt o variantă eficientă și creativă pentru campaniile în care utilizați obiecte promoționale.
Printul policromie oferă un spațiu generos pentru personalizare, depășind posibilitățile de branding ale boxelor clasice din material plastic care se pot doar tampografia, ceea ce limitează layout-urile în policromie.
Faptul că se livrează pliate duce la reducerea costurilor de transport și de stocare, avantaje remarcate în cazul mailingurilor și promoțiilor care implică obiecte promoționale în cantități mari .
Din punctul de vedere al utilizatorului, greutatea redusă și stocarea pliată transformă boxele într-un obiect care poate fi mereu la îndemână.

 

Suprafața boxelor poate fi 100% imprimată policromie și, în plus, personalizarea se poate extinde și pe întreaga suprafață a cutiei în care va fi ambalat setul de boxe.

Util și original, setul de boxe pliabile va fi cu siguranță o surpriză plăcută pentru colaboratorii sau angajații companiei dumneavoastră.