PGA

Premiile obiectelor promotionale

Promotional Gift Award

Promotional Gift Award sunt premiile Oscar ale industriei obiectelor promoționale. O distincție de acest gen se acordă anual pentru cele mai interesante produse promoționale, pe diverse categorii: givaway, funcționalitate, adaptabilitate la nevoile clienților etc.

Anul 2015 a adus în vizorul publicului atât producători deja consacrați cât și noi veniți, iar obiectele alese au scos în evidență tendințele deja cunoscute:

-obiecte custom made

-baterii portabile

-printarea policromie

Mai jos o selecție a câtorva produse câștigătoare:

Produs dezvoltat în spiritul Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia 2014, acest ambalaj original combină spiritul competitiv al suporterului cu relaxarea oferită de un cocktail baut dintr-un pahar promoțional.

Câștigătoare în categoria Customizing Technologies, suporturile de pahare din materiale reciclate transmit mesaje promoționale eficiente într-un mod responsabil.

Sistemul modular al acestor genți combină diverse materiale si metode de personalizare. Acest produs a câștigat în categoria Communicative Products.

Implementarea perfectă a motto-ului campaniei unei companii de turism a adus companiei Priener Tourismus GmbH premiul Best Practice.

Câștigător în categoria Custom Made Design, acest deschizător de sticle de la Porche a fost construit după modelul unei componente originala a mașinii pentru lansarea unui nou model 911.

Acest pix oferă o suprafată generoasă de personalizare, iar insertul din carcasă suplimentează expunerea mesajului. Câștigător al categoriei Communicative Products.

De dimensiunea unei carți de credit, acest tool multiuncțional este ideal pentru purtarea sa în portofel. Posibilitatea de adaptare a funcțiilor l-a facut cîâștigător în categoria Give-aways.

Caștigător al categoriei Packaging, acest ambalaj personalizat de la Thimm a introdus o idee noua de transport și transmitere a mesajelor de brand.

Câștigător în categoria Premium Products & Brand Articles, acest USB în formă specială are o capacitate de 16GB și împreună cu filmuletul aniversar de pe el a fost vedeta aniversării celor 20 de ani ai companiei Cryptex.

O idee originală a companiei Leitz, menită să trezească interesul pentru fotografie printre copii. Acest produs pe care copiii l-au putut decupa a câștigat în categoria Best Practice.

Noul DS9 de la Prodir a fost desemnat câștigător în categoria Give-aways. Pixul a impresionat prin forma sa care se transforma dinspre buton spre vârf, opțiunea mix and match si dimensiunea generoasa de personalizare a clipsului.

Această cană din porțelan a câștigat premiul Customizing Technologies datorită suprafeței anti-slip care protejează suportul pe care este pusă și a personalizării de calitate.

O suprafață generoasă de imprimare si utilitatea crescută au asigurat acestei huse pentru telefon sau tabletă premiul în secțiunea Give-aways.

Sursa: www.promotionaward.com/award-winner-2014