pix memorie USB

Pixul cu memorie USB – functionalitate si stil

 

Un pix cu memorie USB este poate printre cele mai apreciate cadouri din categoria office supplies.

Acoperind cu succes ambele funcționalități, atât cea de instrument de scris cât și cea de flash drive, USB Memory Pen este un obiect elegant, ușor de manevrat și cu multiple spații dedicate personalizării.

 

 

 

Mecanismul magnetic permite manevrarea rapidă și în siguranță a flash drive-ului, asigurând în același timp stabilitatea acestuia când obiectul este utilizat pentru scris.

 

Acest obiect promotional multifunctional poate fi oferit intr-o cutie eleganta semitransparenta cu inchidere magnetica sau incastrat intr-un blister, ambele tipuri de ambalaje suplimentand posibilitatea de branding prin suprafetele generoase.

 

 

În ceea ce privește detaliile tehnice, capacitățile de memorie sunt variate (până la 128 Gb) și sunt oferite atât pentru USB 2.0 cât și pentru USB 3.0. Personalizabil prin screen printing, există posibilitatea transpunerii pe obiect a culorilor Pantone ale brandului dumneavoastră.

Funcționalitatea, eleganța și confortul sunt elementele definitorii ale acestui produs promoțional 2-in-1, pixul cu memorie USB încorporată.

Urmăritori & Pingbacks

  1. […] promotionale legate de tehnologie: suport telefon mobil. powerbank, incarcator masina, USB […]