Produse promotionale work-from-home. Cum iti sprijini angajatii sa lucreze de acasa.

Work-from-home a devenit in ultimele luni o sintagma uzuala in vocabularul companiilor. Acest lucru e valabil in special pentru brandurile a caror industrie a permis aceasta schimbare. Desi e inca devreme sa putem aprecia cat de profunda e aceasta schimbare, pentru multi dintre noi lucrul de acasa este o realitate cotidiana.

Intalnirile de business, interviurile de recrutare, sedintele, majoritatea au loc acum in spatiul virtual. Profesionisti din domeniile resurselor umane, al comunicarii si chiar psihologi, sociologi si analisti financiari se intreaba firesc daca vedem sfarsitul epocii birourilor.

 

Chiar daca nu se sting inca luminile in campusurile de birouri, trendul work-from-home este evident crescator. Cum reactioneaza companiile? Cum usureaza transferul unei bune parti a angajatilor catre munca de acasa?

Orice incurajare a colaborarii intre colegi care nu se mai vad zilnic fata in fata este binevenita. Lucrul de acasa nu este atat de simplu pe cat pare.

Este un moment oportun pentru employer branding.

Produsele promotionale personalizate pot ajuta brandurile sa pastreze deschisa conexiunea cu angajatii companiilor. Este recunoscut faptul ca angajatii sunt primii si cei mai buni promotori ai unui brand. De aceea veti dori sa analizati oportunitatea de a va arata aprecierea catre angajati in aceste vremuri provocatoare:

– incurajati-le eforturile

– multumiti-le pentru realizari

– fiti alaturi de ei acum, cand au nevoie

Angajatii vor fi cei mai buni brand ambassadors, si acest lucru va fi observat si de clienti. Nu veti avea decat de castigat!

Cum poate sprijini un brand lucrul de acasa (work-from-home) cu produse promotionale?

Va oferim in continuare cateva sugestii de promovare a brandului in calitate de angajator.

– Obiecte promotionale office care vor usura trecerea de la munca in spatiul de birouri in cel de acasa, mai putin adaptat lucrului consistent. Orice ajutor este binevenit, nimic nu este in plus.

– Obiecte personalizate care pot integra brandul in spatiul familial. Nu va feriti sa faceti parte din viata de zi cu zi a angajatilor vostri, unii au poate nevoie de ajutor in bucatarie sau cu lectiile copiilor 🙂

– Produse promotionale personalizate realizate special pentru a traversa aceasta perioada dificila. Produsele de igiena si protectie oferite angajatilor va vor intari imaginea de brand caruia ii pasa.

Kituri special alcatuite pentru lucrul de acasa. Sau pentru binemeritatele momentele de relaxare. Sau pentru incurajarea exercitiilor fizice acasa sau afara, acolo unde este posibil.

– Obiecte promotionale textile, fie ele pentru interior sau exterior. Elementul cheie este construirea apartenentei la echipa, a carei distantare poate fi mai intens resimtita lucrand de acasa.

Bunatati. Nimeni nu ramane insensibil in fata unui pachet cu goodies (ciocolata, biscuiti, cafea, ceai, acadele cu vitamine, siropuri naturale etc.) si nimic nu spune mai bine ”suntem aici pentru tine, mergem mai departe”. Da, avem grija de toti, va putem propune si bunatati sugar-free.

– Produse promotionale outside-the-box. Va cunoasteti cel mai bine angajatii, oferiti-le ceva neasteptat dar cu mare potential sa fie bine primit (pe unele l-am verificat deja 😉 )

 

Avem multe propuneri pentru voi, suntem la un e-mail sau un telefon distanta ca sa va ajutam compania sa-si pastreze renumele de angajator de top!