Camasi personalizate

Mediul de business este cel in care intalnim cele mai multe camasi personalizate. Acestea fac parte fie din echipamentele de lucru ale companiilor, fie din tinutele corporate din birourile multinationalelor. Sunt – de obicei – camasi de culoare uni, cu logo brodat pe guler, pe piept, pe mansete sau pe spate.

Personalizarea unor camasi pentru angajati creeaza o imagine puternica si eleganta, o atitudine profesionista indiferent de brand.

Orice business se poate prezenta in fata clientilor cu angajati purtand astfel de camasi personalizate. In HORECA, pe langa uniformele de lucru, se pot integra pentru anumite functii si camasile clasice personalizate cu logo. La fel este cazul si in transporturi, paza , protectie sau in domeniul medical.

Camasi personalizate bumbac, culoarea piersicii

Ai nevoie de camasi personalizate pentru business-ul tau?
Cere o oferta si te vom ajuta cu preturi, modele si consultanta in alegerea solutiei potrivite.

Alta categorie mare de potentiali utilizatori ai acestui produs promotional personalizat o reprezinta elevii si studentii. O unitate de invatamant poate creste atasamentul propriilor elevi si studenti oferindu-le camasi personalizate cu emblema scolii. Impartasind cu acestia mandria apartenentei la o scoala de prestigiu.

Desigur, uniformele scolare sunt o categorie aparte printre articolele textile personalizabile. Te invitam sa citesti un articol despre uniforme scolare pe blogul nostru. Vei descoperi varietatea pieselor de imbracaminte care pot fi personalizate de catre institutiile de invatamant.

Pentru activitatile relaxante sau calatorii poti oferi si camasi stil casual personalizate. Materialele usoare, imprimate discret si cu croiala lejera, sunt preferatele multor branduri.

Cum alegem camasile potrivite pentru camasi personalizate?

Pentru a alege camasa potrivita pentru campania ta de marketing, trebuie sa urmaresti mai multe aspecte importante. Culoarea, materialul, croiala, manecile, tipul de mansete, tipul de guler, buzunarele – toate influenteaza aceasta alegere.

Culoarea.

Printre cele mai utilizate pentru personalizare sunt camasile albe, urmate de cele bleu sau bleumarin. Poti insa iesi in evidenta personalizand camasi intr-una dintre culorile logo-ului brandului tau sau intr-o culoare complementara.

Materialul.

Camasile personalizabile sunt realizate din materiale placute la atingere si rezistente la spalari multiple. Pentru personalizare, predomina alegerea camasilor din bumbac. Pentru intrebuintare indelungata si intretinere usoara se personalizeaza foarte bine si camasile din material amestec, 85% bumbac, 15% poliester.

Foarte cautate sunt si camasile realizate din material tratat non-iron. Acest material nu necesita calcare, combinand calitatile tesaturii de bumbac cu cele date de tratamentul special.

Densitatea materialului este importanta, bumbacul periat cu aspect de piersica este suficient de gros pentru camasile destinate sezonului racoros.

Elementele unei camasi personalizate:

Croiala.

Se poate opta pentru croiala de tip casual sau pentru un tipar cambrat, pentru camasi barbatesti sau de dama. Exista si tipar super-cambrat (super slim fit) sau tipar pentru persoane inalte care poarta marimi mari. Pentru a alege cele mai potrivite camasi personalizate este necesar sa cunosti structura de marimi a destinatarilor lor.

Manecile.

Manecile acestor camasi personalizate se aleg in functie de sezon si de tipul evenimentului.

Daca este vorba de un eveniment in cadrul careia firma ta intentioneaza sa ofere camasi personalizate, este de preferat sa se aleaga camasi cu maneca scurta in anotimpul cald si cu maneca lunga in perioada rece.

Daca vorbim de imbracaminte pentru angajati, se poate realiza un set maneca scurta / maneca lunga. Ia in considerare locul si tipul de activitate al angajatilor. In incaperi cu aer conditionat si temperatura controlata se pot purta camasi cu maneca lunga si vara. In industrie pot fi mai utile camasi personalizate cu maneca scurta.

Mansetele.

Cu nasturi sau cu butoni, mansetele trebuie sa fie inchise la camasile cu maneci lungi. La cele cu maneci scurte, poti alege intre mansete simple sau cu banda in culoare contrastanta, in special la camasile casual.

Gulerul.

Exista mai multe tipuri de guler. Tiparul poate fi de tip englezesc, italian, prins in colturi cu nasturi, rotund etc. Gulerul poate fi in aceeasi culoare ca restul camasii, sau – chiar si la camasile business – intr-o culoare contrastanta.

Buzunare.

Aici alegerea este usoara, camasa poate fi fara buzunare sau cu un buzunar sau doua la piept. La camasile casual putem intalni buzunare si pe maneci, oferind posibilitati noi de plasare a personalizarii.

Camasi personalizate – tipuri de personalizare

Tehnicile de personalizare folosite pentru personalizarea camasilor sunt dintre cele obisnuite pentru materialele textile. Iata-le pe cele mai des folosite:

Broderia:

Prin broderie se creeaza o personalizare eleganta si rezistenta. Broderia se realizeaza pe camasi din bumbac sau amestec cu ajutorul unui soft de broderie computerizata. Redarea combinatiilor de culori si a imaginilor este de inalta calitate datorita masinilor de brodat performante. Personalizarea camasilor nu se estompeaza dupa spalari repetate iar camasa nu risca sa se destrame in zona broderiei.

Etichetele brodate:

Cunoscute si ca patch-uri, etichetele brodate sunt bucati de material brodate cu un logo sau un text scris. Acestea sunt cusute pe zona aleasa pentru personalizare (pe piept, pe un buzunar, pe spate etc.).

Serigrafia directa si Transferul de serigrafie:

O metoda de imprimare pentru logo-uri cu multe culori, in serii mari de produse.

Ai nevoie de camasi personalizate pentru business-ul tau?
Cere o oferta si te vom ajuta cu preturi, modele si consultanta in alegerea solutiei potrivite.