uniforme scolare personalizate

Uniforme scolare personalizate: copiii se pot mandri cu scoala lor!

A avea uniforme scolare personalizate este astazi alegerea scolilor, iar uniformele nu trebuie sa fie un motiv de ingrijorare. Copiii pot imbraca haine comode, vesele, proprii varstei lor, iar scolile isi pot crea un adevarat brand al carui logo poate fi purtat cu mandrie pe orice piesa de imbracaminte.

De la clasicele tricouri sau camasi albe, pana la tricouri colorate, pulovere, hanorace, echipamente sportive sau chiar jachete de toamna si iarna, piesele de imbracaminte transformate in uniforme scolare pot fi personalizate prin brodarea sau imprimarea logo-ului institutiei de invatamant.

Sa nu uitam ca si imbracamintea speciala purtata in cadrul orelor de arta plastica sau cea destinata unor activitati practice desfasurate in cadrul scolii pot fi la randul lor personalizate.

Parcurgeti sugestiile noastre de mai jos si, daca sunteti o institutie de invatamant care doreste sa imprime elevilor sai sentimentul de apartenenta la comunitatea reprezentata de scoala, nu va ramane decat sa decideti care sunt cele mai potrivite uniforme scolare pentru voi.

 

1. Tricouri simple sau polo, albe sau colorate in culorile scolii

 

 

 

 

2. Pulovere elegante cu rascroiala in V, cu nasturi sau fara

 

 

3. Echipament sportiv: tricouri sport, maiouri, pantaloni cu siret sau elastic, lungi sau scurti

 

 

4. Tricouri cu maneca lunga, pulovere si hanorace cu/fara fermoar

 

 

 

5. Piese de imbracaminte pentru activitati specifice

 

6. Veste si jachete pentru toamna / iarna

 

7. Echipa scolii: copiii impreuna cu parintii

Participarea parintilor la activitatile copiilor este foarte importanta pentru comunitatea creata in jurul scolii. Gama de imbracaminte personalizata cu logo-ul scolii ii poate include si pe ei:

 

imbracaminte scolara personalizata - haine parinti