verde iarba Pantone

Verde crud – culoarea anului 2017

 

Verde crud (greenery) este culoarea aleasa de Institutul Pantone ca reprezentativa pentru anul 2017. Desi din categoria culorilor reci, aceasta nuanta face trecerea catre grupul culorilor calde. Privind din punctul de vedere al marketingului, a avut mereu un impact vizual pozitiv atat online cat si offline, fiind o culoare care confera incredere si invita la actiune.

 

 

 

 

Considerata de multe ori o culoare indrazneata, verdele crud este o alegere inedita pentru design-ul produselor promotionale. Aleasa de obicei de catre branduri al caror logo include verde, aceasta culoare poate fi astazi emblema implementarii de catre companii a unor politici de mediu sustenabile, datorita simbolisticii conferite de-a lungul timpului in legatura cu natura, renasterea si prospetimea.

 

 

 

 

 

 

Indiferent de motivul alegerii, culoarea brandului sau reprezentarea unei idei, un produs promotional in culoare verde va fi atragator pentru clientii de toate varstele. Veti fi surprinsi de varietatea obiectelor promotionale ce pot fi oferite in campaniile voastre de marketing.