Printul policromie, alternativa serigrafiei

De 18 ani în acest domeniu, suntem mereu în căutarea tehnologiilor cele mai potrivite și noi de personalizare a textilelor promoționale. Alegerea unei metode de personalizare pe suprafete textile (broderie, serigrafie, policromie, termotransfer etc) este importantă pentru că poate decide în mare parte succesul sau eșecul campaniei tale.

Serigrafia este modalitatea de personalizare preferată de majoritatea producătorilor pentru că are costuri reduse în tiraje mari și este mult mai eficientă atunci când numărul de culori imprimate este mic. Dar ce facem atunci când avem nevoie să imprimăm policromie, atunci când suprafața de imprimare este mare sau când tirajul este prea mic și nu reușim să obținem costuri care să se încadreze în bugetul nostru?

Aici intra în discuție personalizarea policromie prin sublimare sau prin print digital de mare rezoluție.

 

Aceasta tehnologie ne permite sa avem costuri accesibile pentru tiraje mici și să obținem rezultate de calitate superioara putând să imprimam detalii de calitate foto pe tricouri, șepci sau alte materiale promoționale textile. Durata de viata a imprimării este egala cu durata de viata a produselor, aceasta păstrând în același timp și integritatea culorilor.

Este cea mai buna modalitate de a face un statement și a sugera calitatea superioara a produselor și serviciilor pe care le oferi clienților și partenerilor tai de afaceri.

Dacă vrei cu adevarat sa impresionezi, exista opțiuni de imprimare a tricourilor din microfibră în întregime, cu orice model de grafica dorești, fără limite de culoare sau dimensiune. Tiparul se poate face după cerințele și specificațiile dorite, tirajul poate varia de la 3 la 300, 1000 de produse fără modificări majore de cost, iar impactul va fi cu siguranță cel dorit. Este soluția ideala pentru campanii mici de medii cu rezultate mari.

Urmărește-ne lucrările →

Instagram