Redefineste identitatea brandului tau cu noul pix Prodir

 

Promotionalele sunt cel mai la indemana mesager pentru identitatea brandului. Prodir isi respecta promisiunea de a crea instrumente de scris care sa reflecte individualitatea brandurilor.

Noul model lansat la inceputul acestui an – DNA The new identity pen – multiplica numarul componentelor care pot fi combinate, segmentand corpul pixului in 4 elemente cu materiale, culori si texturi diferite.

 

 

Acest model extrem de versatil este destinat brandurilor care doresc sa transmita un mesaj puternic clientilor lor. Odata cu segmentarea, se mareste si numarul suprafetelor cu posibilitati de personalizare.

 

Elemente noi

The Identity Pen reuneste intr-un singur instrument de scris aproape toate suprafetele concepute de Prodir: mata, lucioasa, 3D, soft touch. Materialele utilizate includ si variante inedite pentru instrumentele de scris: inele din lemn, pe langa cele uzuale din plastic sau metal. Metalul este o noutate si el pentru corpul pixului, pana acum fiind prezent ca optiune doar pentru buton, clip sau varf.

Personalizarea acestui model de pix se poate realiza tot in cadrul configuratorului Prodir www.lexonn.ro/design-your-own-pen. Producatorul vine in ajutorul utilizatorilor sugerand modele initiale in functie de culorile dorite, starea pe care doresc s-o transmita, materialul preferat, de la care se poate jongla cu combinatiile. Va puteti insa realiza si singuri modelul dorit de la clip pana la varf.

Veti oferi colaboratorilor vostri un instrument de scris inedit in configuratia cea mai apropiata de identitatea brandului, si  posibilitatea de a realiza propria lor reprezentare prin schimbarea pozitiei elementelor din corpul acestuia.

 

Peste 60 de elemente componente pe care le puteti combina pentru a realiza cel mai spectaculos instrument de scris din gama Prodir: DNA – The new identity pen!