In trend: Fidget Toys | Promotionale antistres [2]

 

In articolul nostru precedent despre promotionale antistres va vorbeam despre Fidget Spinner ca fiind jucaria anului 2017. Astazi va prezentam si alte jucarii promotionale destinate relaxarii si alungarii stresului zilnic.

 

Fidget Cube

In trend crescator in privinta atractivitatii, cubuletul de doar 3 cm a cucerit open-office-urile si salile de sedinta cu multiplele lui posibilitati de rasucire/apasare/rotire etc.

 

 

 

Colorat si cu posibilitati de personalizare cu logo-ul companiei, Fidget Cube e o optiune de promovare foarte potrivita pentru a crea un moment de relaxare in mediul de business.

Cere oferta pentru acest produs

 

Cubul Rubik

Cunoscut si indragit de generatii intregi, cubul Rubik a fost adaptat cu succes de catre industria promotionalelor. De la varianta clasica de cub 3×3 pana la incorporarea unor obiecte (memo clip, marker magnetic, suport creioane, lanterna, breloc sau powerbank), produsele Rubik sunt experte in comunicare, captivante si inteligente. Personalizarea lor nu depinde decat de imaginatia voastra!

 

Cere oferta pentru acest produs

 

Puzzle 3D Art

Paleta atractiva a culorilor formelor geometrice induce o placuta stare de relaxare. Un cadou binevenit pentru mediul corporate, caruia ii adauga o nota vesela si creativa.

Cere oferta pentru acest produs

 

Tangle

In familia promotionalelor antistres, un loc special il ocupa Tangle – o jucarie atractiva atat pentru copii cat si pentru adulti. Usor personalizabil prin tampografie, puteti utiliza acest obiect special conceput pentru destindere in cadrul campaniilor voastre care includ tehnica marketingului multisenzorial.

 

 

Cere oferta pentru acest produs

 

Jucarii antistres

Cunoscute deja de multa vreme in lumea cadourilor promotionale, jucariile antistres sunt disponibile in cele mai variate forme si culori, cu posibilitatea personalizarii cu logo sau – in functie de suprafata – chiar cu mesajul companiei voastre.

 

 

Cere oferta pentru acest produs