Promotionale colorate

Târgurile și convențiile de materiale promoționale din întreaga lume care au avut loc la începutul anului au evidențiat tendințele enumerate aici. Totuși, există câteva direcții de succes pe care nu le-am inclus încă în această categorie, dar care au și ele un impact major, una din ele incluzând promoționalele colorate.

Nuanțele puternice, în special cele neon se află printre preferințele modei de retail de câțiva ani, era și vremea să ajungă în atenția industriei obiectelor promoționale. Chiar dacă în prima fază ideea de a incorpora culori neconvenționale în mixul de marketing este puțin intimidantă, te asigurăm că putem găsi o varianta care să aibă impactul dorit și să te distingă de competitori. Secretul este să adaptezi acest mesaj special pentru tine și pentru ceea ce ai descoperit că îi încântă pe consumatorii tăi.

Primăvara nu este departe, este perioada ideala să planifici campanii ieșite din tipare și să te reinventezi, iar folosirea gadget-urilor, textilelor și accesoriilor neon sugerează cel mai bine dinamism și încredere.

Uite câteva dintre sugestiile noastre, pentru mai multe idei ne găsești aici.