Cadouri personalizate pentru rasplatirea angajatilor

In cadrul unei firme, conducerea unei echipe poate fi adesea o sarcina provocatoare. Cand vine vorba de cresterea moralului angajatilor si de sustinerea unui mediu incurajator la locul de munca, este nevoie de atentie si implicare. Tocmai de aceea, oferirea unor cadouri personalizate reprezinta o modalitate eficienta de a incuraja atingerea obiectivelor principale ale companiei.

Aprecierea angajatilor ajuta la stimularea implicarii acestora si ii incurajeaza sa ramana loiali companiei. Obtinerea unor rezultate performante este un alt element care este urmarit in cadrul sistemului de apreciere.

 

Produsele promotionale sunt eficiente in motivarea personalului

Potrivit unui studiu privind volumul vanzarilor din 2017 realizat de Promotional Product Association International, scopul numarul unu al oferirii de produse promotionale din acel an a fost dezvoltarea relatiilor cu angajatii. Recunoasterea eforturilor unui angajat si aprecierea abilitatilor acestuia creeaza o legatura esentiala intre companie si angajat.

In cadrul unui sondaj, 72% dintre persoanele intervievate au spus ca produsele promotionale sunt accesorii de incredere pentru fidelizarea angajatilor. Cadourile personalizate vor reprezenta intotdeauna o reamintire a sentimentului de apreciere.

Angajatii isi imbunatatesc impresia fata de brand 

Prin oferirea unor cadouri personalizate alcatuite din produse promotionale, angajatii se familiarizeaza cu brandul la un nivel ridicat. Prin urmare, cei cu o perspectiva pozitiva asupra brandului sunt mai predispusi sa recomande compania familiei si prietenilor. Increderea angajatilor in brandul pe care il reprezinta va fi mereu un avantaj al brandului respectiv.

Un loc de munca bine organizat este acela in care un angajat simte ca aduce o contributie utila in cadrul companiei din care face parte.

Potrivit cercetarilor Cicero Group:

69% dintre angajati ar lucra mai mult daca ar simti ca eforturile lor ar fi mai apreciate.

 

Cu ce cadouri personalizate iti poti rasplati angajatii?

Cu toate ca oferirea unor cadouri personalizate este un plan de recompensare rapid si ideal, prioritatile si nevoile angajatilor necesita atentie. Asadar, datorita faptului ca sfera produselor promotionale este una vasta, trebuie sa le alegem cu grija pe cele mai practice.

Spre exemplu, produsele textile reprezinta elemente utile si esentiale in viata de zi cu zi:

Si in 2021, tendintele in materie de cadouri personalizate se indreapta catre obiecte legate de tehnologie si munca de acasa (work-from-home) si nu numai:

Obiectele realizate din materiale sustenabile sunt din ce in ce mai solicitate. Prin intermediul lor, compania voastra poate afirma vizibil dedicarea brandului in sustinerea unui mediu inconjurator nepoluat. Angajatii vor sustine cu bucurie un brand care este implicat concret in actiuni menite sa protejeze mediul.

 

Impact Collection

 

 O surpriza dulce personalizata cu logo-ul brandului tau va completa in mod placut cadoul oferit.

dulciuri personalizate

Toate aceste obiecte indeplinesc nevoile angajatilor si sustin – prin personalizare cu logo-ul companiei –  valoarea brandului si setul de valori al companiei.

 

Scrie-ne detaliile ideilor tale si un consultant Lexonn te va ajuta sa faci cea mai potrivita alegere!