Cani, termosuri si sticle personalizate

Căni, termosuri, sticle personalizate – toate sunt obiecte promotionale care le dau consumatorilor ceva de care să se folosească zi de zi în timp ce ajută la propagarea mesajului tău.

Astfel de produse vin în toate formele și mărimile, fiecare având scopul și publicul ei țintă. Băutorii de ceai își petrec diminețile îmbrățișând cana lor preferată cu mâinile și savurând infuzia lor preferată. Băutorii de cafea se grăbesc spre birou în compania termosurilor pregătite cu grijă încă de la prima oră a dimineții. Pasionații de un stil de viață sănătos sau mamele de copii mici preferă sticlele de apă BPA free (bisphenol A.) din care să consume cei minim 2 litri de lichide pe zi. Microbiștii ar face orice pentru o halbă de bere personalizată sau alt produs care să îi poată însoți la meciurile echipei preferate.

În concluzie, toată lumea folosește un astfel de produs cel puțin o dată pe parcursul unei zile, ceea ce înseamnă că și vizibilitatea ta ca brand crește.

Alege acum un produs pentru publicul tău țintă și contactează-ne pentru o oferta personalizată!

Urmăritori & Pingbacks

  1. […] sticlă, termos, cană și accesorii pentru acestea (huse, agățători, suporturi pentru bicicletă), recipiente gonflabile pentru lichide, forme de cuburi de gheață […]