Marketing multisenzorial cu promotionale clasice: cana

Într-un articol precedent am observat capabilitatea unor produse promotionale clasice (agenda) de a ne apela simțurile și de a crea momente plăcute utilizatorilor lor. Continuăm să detaliem ce înseamnă marketingul multisenzorial cu ajutorul unui alt produs clasic, foarte solicitat, cana.

 

 

Campaniile de promovare derulate de companii cu ajutorul produselor promoționale urmăresc generarea de atașament față de brandul promovat. Experiența pe care o creează un produs personalizat special pentru a ne trezi simțurile este deosebită.

 Cana de porțelan personalizată cu catifea este reprezentativă pentru acest gen de obiecte promotionale clasice multisenzoriale.

 

Menirii obiectului de a se adresa celor două simțuri gust și miros, atunci când bei o cafea savuroasă ori un ceai parfumat, i se alătură atingerea plăcută a design-ului 3D realizat din catifea și efectul vizual neașteptat.

 Formele design-ului sunt usor recognoscibile: inima, brad, fulgi de zapada, flori sau pur si simplu banderole de catifea. In cazul modelelor mai complexe, fie că le reamintiți colaboratorilor locația unui eveniment deosebit-cu ajutorul colecției touch! Skyline, fie că transmiteți mesajul dumneavoastră prin realizarea unei structuri în relief, catifelată dar îndrăzneață – prin colecția touch! Typography, surpriza este garantată.

 

Cana de porțelan personalizată cu catifea se poate curăța în mașina de spălat vase și poate fi folosită în cuptorul cu microunde. În plus, strategia de sustenabilitate a companiei producătoare, certificările în acest sens și numeroasele premii obținute pentru design fac din acest obiect promoțional ambasadorul remarcabil al brandului dumneavoastră.

 

Vă lăsăm imaginația să zboare, nu înainte de a vă invita să ne solicitați mostre, în cazul în care găsiți atrăgătoare această idee de promovare, pentru a vă convinge singuri de surprinzătorul efect pe care îl are acest model asupra utilizatorului.