fidget spinner - spinning on hand

In trend: Fidget Toys | Fidget Spinner – jucaria anului 2017 [1]

In decembrie 2016, revista Forbes a publicat un articol in care a declarat Fidget Spinner ”the must-have office toy for 2017”. Jucaria a creat un adevarat val de simpatie in intreaga lume inca de la inceputul anului si este comercializata acum in numeroase alte design-uri in afara celui clasic, trilobat.

Cum a aparut?

Fidget Spinner – cu un design usor diferit de cel in voga azi – a fost creat in anii `90 in Statele Unite de catre Catherine Hettinger. Dupa obtinerea patentului, aceasta a incercat colaborarea cu o mare companie americana de jucarii, care insa a respins ideea ca fiind nevandabila. Patentul sau a expirat in 2005.

Ideea de spinning toy a reaparut insa in 2014 cand, conform propriilor declaratii, Scott McCoskery a inventat Torqbar, un spinner care il ajuta sa-si tina in frau jocul nervos al degetelor in timpul sedintelor si intalnirilor de serviciu. In 2016, impreuna cu un prieten, acesta a depus cerere pentru un patent provizoriu.

Popularitatea acestei jucarii a crescut datorita simplitatii ei si a usurintei in utilizare, a beneficiilor in privinta relaxarii si diminuarii stresului (fara a fi sustinute de studii de specialitate, insa) si datorita numarului tot mai mare de forme si materiale componente, precum si tutoriale de indemanare in folosirea ei publicate pe internet.

Fidget Spinner personalizat cu logo-ul brandului tau

Brandurile pot profita foarte usor de acest trend si pot include in campaniile lor de marketing – fie dedicate copiilor, fie adultilor – spinnere personalizate cu logo-ul companiei. Ele pot fi primite ca o jucarie de catre copii si ca un obiect anti-stress pentru birou de catre cei mari.

Spinnerele se pot personaliza prin tampografie sau prin doming. Anumite materiale pot fi personalizate policromie, adaugand o nota spectaculoasa jucariei devenita obiect promotional. Se pot acoperi in culori metalice sau se pot personaliza pe toti lobii daca modelul permite acest lucru.

Spinnerele – obiecte promotionale pentru marketing multisenzorial

De la modelul clasic, trilobat, la modele cu 2 sau mai multi lobi, pana la cele mai surprinzatoare design-uri, Fidget Spinner a devenit in doar jumatate de an preferatul copiilor. In plus, adultii au fost si ei cuceriti de actiunea aparent linistitoare pe care o exercita asupra lor.

Unele modele sunt indraznet inspirate din filme sau seriale de succes, sau contin reprezentarea unor simboluri de notorietate:

Pe piata si-au facut aparitia si modele fluorescente, steampunk  sau cu LED-uri incorporate si accesorizate cu speaker bluetooth, dovedind ca Fidget Spinner –  initial o simpla jucarie anti-stress –  a devenit deja un gadget in plina ascensiune!

Spinnere multifunctionale

Pornind de la ideea de a combina utilul cu joaca si a oferi colaboratorilor tai o varianta inedita a unui obiect promotional deja in voga, poti folosi in proiectele tale de promovare spinnerele multifunctionale, precum spinnerul-marker, spinnerul-hub USB sau spinnerul cu cabluri USB, toate personalizabile:

Ai nevoie de detalii suplimentare? Doresti o sugestie in privinta celui mai potrivit model pentru campania ta? Ai mai multe variante de personalizare si nu te-ai decis pentru care sa optezi? Scrie-ne sau suna-ne si un consultant Lexonn va fi la dispozitia ta pentru orice lamurire sau sugestie.

HAPPY SPINNING!

1 răspunde

Urmăritori & Pingbacks

  1. […] funny, in voga, destinate relaxarii: spinner, bomboane si ciocolata personalizata, ochelari de […]

Comentariile sunt închise.